Hiranur-Ecrin Ewt kızlar yarın doğum yapacam hepinizin dualarınızı bekliyorum şimdiden herkesten Allah razı olsun..
LamiyaCetinkaya Hiranur-Ecrin Sağlıkla kucağına alasın bebeğini canım. Kaç haftalıksın? Nasıl bir doğum şekli düşündün?
Dilemege Hiranur-Ecrin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻 Darısı benim de başıma 😅💙🌸
Beyzan Allah bir avazda kavuştursun heyecan var mı nasıl bir duygu planlı olması ben de planlı istiyorum.
Hiranur-Ecrin Beyzan Amin inş heyecen var olmaz mı planlı olması daha iyi hazırlıklı gidiyorsun güzel ya Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hiranur-Ecrin istanbul3434 Amin inş darısı bütün hamilelerin başına sağlıkla alsın hepsi bebeğini kucağına
Ogi34 Hiranur-Ecrin allah yardımcın olsun tez avazda doğur İNŞALLAH sagsaglim alırsın kucagına bebşini sende bizleri bebek sahimi olmak isteyen anne adaylarını unıtma canım
Hiranur-Ecrin Ogi34 Amin inş unutur muyum unutmam hamile olanlarına bebeklerini kucaklamaya bebek sahibi olmak isteyenlere bebek sahibi olmayı nasip eder inş rabbim