Anneadayii_12 Kızlar selam allah rızası için yardımcı olun ve içimi aydınlatın ilişki sırasında pembe bi akıntım oldu peçete sildikçe hafif pembemsi bir renk geliyor yaşayan oldu mu sebebi ne lütfen yardımcı olur musununz
Sermec27 Anneadayii_12 adetinize daha cok varsa yumurtlama da olabilir bazen yumurtlama olurken lekelenme olabiliyormuş ya da tahriş olmuş olabilir takip edin lekelenmeyi
Yenianne001 Anneadayii_12 doktoruna git canım vakinadan da gelmiş olabilir, Allah korusun kese içinde kanama alanı da olabilir. Onu biz bilemeyiz ihmal etmeyin
Anneadayii_12 Nesli6153 hamile miyim bilmiyorum günüme 10 gün falan var ama ilk kez yaşadım böyle bir şey beyaz akıntı geldi sildikçe pembemsi bir renge dönüşüyor
Sermec27 Anneadayii_12 Merhaba Annemiz, Bu tarz içeriklere platforumumuzda yer veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz 🌸Akıntı leke resmi paylaşamıyoruz anlayışınız için teşekkür ederiz 🌸
Anneadayii_12 Yenianne001 hiç olmazdı böyle ilk kez yaşadım peçeteye sildikçe gelen bişey toz pembe ama açık ve duru bi rengi var