Humeyra1234 Kizlar ben 3 haftadir karnim sanci cekiyordum ve siskinlik vardi dunden itibaren ne siskinlik kaldi ne de sancim kaldi sizce kotu birsey olmusmudur korkuyorum asiri derecede hamileligim sonlandi diye ….
Sevdae Humeyra1234 canım ilk haftalarda ağrı olabiliyor bi anda kesilmesi de normal kanaman falan yoksa korkma bişey olmaz inşallah
Birtane2307 Humeyra1234 benim siskinlik baya var 6+5 im ama karin agrim gecti progestan kullandim diye ben uyurken donus alirken karnim agriyor ama normalde o eski sancilar gecti o ilk bas yerlesirken agri veriyor cnm korkma ilerleyen zamanlarda yine agrilar olabilir benim kistim varmis agrilar yine baslayacakmis merak etme bsy yok
Hayalleredogru Humeyra1234 aynı hafta post açmıştım canım ve daha ne hissedeceksin çok erken diye bir sürü linç yemiştim seni çok iyi anlıyorum 12. Haftadayım hala bir şey hissetmiyorum hiç korkma rahat hamilelik geçireceksin inşallah hissetmek istiyorsun elbette ama büyük bir nimet farkında değiliz. Ben hala doktora elim kalbimde gidiyorum acaba iyi mi diye ☺️ O hep olacak sen bebişine güven o seninle☺️
ayminaninannesi Humeyra1234 ilk haftalarda kasıklarda ağrı batmalar felan olabiliyor bende sen gibiydim doktorum normal demişti kanaman olmadığı sürece sorun olmaz yediğine içtiğine dikkat et ağır işler yapma ilk 3 ayda kısacası dinlendir kendini
Humeyra1234 Hayalleredogru neden linc yedinki bir hamile bir anne cocugunu merak etmesi ne var bunda kiziyorum boyle seylere ve gercekten abartmiyoruz asiri derecede korkuyorum evet oyle rahat bi hamilelik gecircez ama yinede nebilim ☺️
Humeyra1234 ayminaninannesi sagol canim dikkat edecem yememe icmeme dikkat ediyorum agir biseylerxe kaldirmiyorum tuhafima gitti dun bi anda kesildi kasik agrisi neoldu buna dedim ister istemez
Hayalleredogru Humeyra1234 aynen onlar sandı ki hissetmiyorum diyince hareket hissetmiyorum dediğimi artık nasıl okudularsa😂😂 bende dedim haftaya doğururum diye düşünüyordum hayret😂
ayminaninannesi Humeyra1234 bende öleydim korkarak gidiyordum kontrollere sonra bir baktin zaman hızla geçmiş oluyo suan ben 17+4 haftalık olduk minik hareket tekmeler hisseder oldum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😊
Fatmaartr Humeyra1234 canım merak etme herkes göğüslerim hassas diyor ama benimde goguslerimde birşey yok korkma dua et
haydibakalim Ay resmen ben benimde göğüslerim hassas onun dışında hiç bir şey hissetmiyorum ama 2 3 hafta önce felaket karın ağrım vardı senin gibi benimki de 6 haftalık
Humeyra1234 haydibakalim evet benimkide ayni oyle adet olcagimi dusundum megersem hamileymisim ta dune kadar da kramplarim vardi karnimda o da gidince korktum yaa sendede oylemi
haydibakalim Humeyra1234 aynen benimde ya hatta bi gün öyle karın ağrım oldu ki ağladım 😂 eşim geldi noluyor diye 😂😂 yerleşme ağrısı diyorlar o galiba o ağrılardı
Humeyra1234 Hayalleredogru yaniiii 😂 ne alaka yalnis anlasilmadan kaynaklanir zaten hersey bu arada gene hafiften karin sancim var .. ilk ultrason 2 hafta sonra onu gormeden zaten her saniye korkcam gibime geliyo
Hayalleredogru Humeyra1234 görünceye korkacaksın inan ben ultrasondan çıkıyorum tamam diyorum bu bana 2 hafta yeter 2 gün sonra acaba iyi mi 4 gün sonra da aman kesin bir şey oldu demeye başlıyorum😂😂
Mervenurbr Humeyra1234 yani bu dönemde hiçbir şey hissetmemeniz olması gereken bir şey . Mesela bende sadece ciddi bir halsizlik olmuştu. Agrı vs yoktu . Hafta 13 haftalıkken gittiğimde hiçbir şey hissetmediğimi söylemiştim doktoruma . Öyleyse sıkıntı yok bu dönemde hissetmemen çok daha iyi demişti
Humeyra1234 Mervenurbr dogrudur ama nebiliyim hep karnim sancili ve goguslerim hassasti ve siskindim ama bir anda durunca korktum acikcasi insallah dedigin gibidir
Humeyra1234 Hayalleredogru galiba bende ayni senin gibi olacagin 😂☺️ Bu hep olacak galiba gorumcem annelik duygusu simdiden basliyor bu omur boyu surecek dedi hakli bence 😋
Humeyra1234 ayminaninannesi aminnn hepimizin evladini canim evet galiba herkez yeni oldugu icin ister istemez korkuyor ☺️
Neslihan1903 Humeyra1234 bir şey olma canım korkma Allah’ın izniyle hepimiz merak ediyoruz bebek hareket edene kadar bu durum hep devam ediyor bende aynı şekildeydim açana ne yapıyor iyi mi mide bulantım geçince endişelenmiştim şu an 23 haftalık olduk harekete ediyor bende sakınleşiyorum 🤗
Humeyra1234 Neslihan1903 allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim 🥰🥰 galiba bendede oyle olcak hareket edene kadar bende hep supheci olcam internet uzerinde kalp atislarini duyabilcegin bir alet var hamilelere ozel ondan almayi dusunuyorum ilerleyen zamanlarda 😂. Tabi allah nasip ederse