Oyku4534 Kızlar selam 17.hafta 5.günluk hamıleyim 1 1,5 kılo aldım normal mi sizler ne durumdasınız merak ettim asla kasmıyorum sık yıyorum hamıleyiz her şey mübah bence 😄 :)
sennur26 Oyku4534 57 ile hamile kaldım Şuan 61 olmuşum 🙈 20 haftalığız 🥰 12. Haftama kadar 1 kilo almıştım. Sonra 12. Haftamda decavit diye vitamine başladım. 12den 17ye kadar 3bucuk kilo almışım. Bide o hap çok ishal ve mide bulantısı yaptı bende. Baktım olacak gibi değil 17. Haftadan sonra haftada 1 içmeye başladım daha kilo almadım😂
Hyry9004 Oyku4534 45 kilo ile hamile kaldım. Şuan 32+4′teyim 13 kilo aldım 57 kilo.oldum ve artık kilo almamalıymışım. Doktorum öyle dedi.
Bilge_anne27 Oyku4534 64 le hamile kaldım 17.haftamda 5-6 civarında kilo almıştım sonra birer birer almaya başladım normal gidiyordu kilo almalarım sonra 3.trimestere girmemle birlikte kilo artışım başladı 34.haftadayım 79 kilo olmuşum 🙈 tam 15 kilo almışım dikkat etmem gerekiyormuş ama ben hep aynı yiyorum hareketliyimde neden bu kadar fazla kilo aldım anlayamadım inşallah daha fazla almam
Ozgnzgn sennur26 ben de 17-22 hafta arası 3.5 kg aldım bi anda ve decavit kullanıyorum dedğniz gibi onla mı ilgili acaba gayette normal yiyorum ona rağmen inşallah heray bu şekilde artmaz daha fazla yürüyüş yaparak dengelemeye çalışıyorum😬
nisotti Gayet normal de sonlara doğru özellikle 30.haftadan sonra acayip kilo almaya başlıyorsunuz. Gebe kalmadan önce BMI 19 du su an 23 olmak üzere. Ki gerçekten normal yiyorum. Gebe kalmadan önce daha çok yiyordum. Yine de ölçülü olmakta fayda var:(
tuubshh 16 haftaya kadar hiç kilo almadım sonra bi alınıyor dikkat etsen de geliyor kilolar yada bünye meselesi ben yine 15 kiloyu gördüm ilk de 19 ile bitirdim şimdi 15 oldu bile inş daha fazla almadan doğururum