MehZey Sdhs06 bende 37+2 sabahtandır sağ kasığımda kramp sancısı var onun ağrısından perişan oldum keşke bende dogursaydim 😀
Baharata Sdhs06 ağrı kasıktan giriyosa yalancı sancı canım bende 37+3 üm banada oluyo ağrı belden karından giriyosa gerçek doğum sancısı diyolar
Sdhs06 MehZey keşkeeeee valaba doğurmak istiyorum yaaa merak ediyorum nasıl bişey olucak ben nasıl doguracam diye
gamzelim2234 @Sdhs06 benim dün öğlenden beri adet sancısı ve bel ağrım var 35 haftalığım sabahta karın ağrısıyla uyandım yoğun kıvamlı afedersin balgam gibi akıntım geldi ama kanlı değildi nişanım mı acaba merak ediyorum beklemedeyim 🤷🏼♀️
Sdhs06 gamzelim2234 canım sen bi doktora gitseydin hani haftan erken benim de ağrım olmustu 35. Hafta da sancı çıkmıştı ciğer geliştirici falan vurmuşlardı ne olur ne olmaz diye sancıyı durdurmak için de hap serum vermişlerdi
Baharata Sdhs06 Onu bende merak ediyorum ama anlarız heralde çünkü geliş sıklıklarını takip edicez ve yatıp dinlensen bile geçmiycek ağrılar
gamzelim2234 @Sdhs06 yarın randevum var diye bugün gitmedim ağrılarda düzensiz sanki inş bu geceyi çıkarsak yarın söylicem doktoruma muayenede 😣
Sdhs06 gamzelim2234 aynen ihmal etme ben acile gitmiştim nst de sancı çıkıyordu yumuşama varmış rahim de açılma falan yoktu ama hemen çiğer geliştirici vurdular 2 gün de hastane de yattım serum hap öyle kestiler sancıyı haftası erken diye sen de ayakta durma dinlen sürekli
Sdhs06 MehZey ben 35 te ciğer geliştirici vurulmuştum 😂 ama dedğin gibi sağlıklı olsunnda varsın 2 gün sonra gelsin cpkta beklemesin 😂😂
gamzelim2234 @Sdhs06 benimde 31. Haftadan beri sancım var nstde 40-50 arası çıkıyordu serum vs azaldı rahimde açılma olmayınca yatış vermedi o zamandan beri de yatıyorum ama bakalım yarın doktorum ne diyecek inşallah hayırlısıyla vaktiyle doğarlar 😞