-Y61- Nursekmen canım banada 3 haftalık dedi ama degerim 2323 cıktı alltan kese göründü haftayada karından görülür dedi ee 4 haftalıkmı olcam bende anlamadım
Tugcekkkkk Nursekmen 3000 i geçecek öyle görürsün keseyi. Yani bir hafta kadar daha bekle melisin canım
Nursekmen sennur26 doktor da normal dedi haftaya belli olur tam ultrasonda dedi şuan susam kadar dedi
Semakrmz95 Nursekmen bende 4 haftalık hamileyim pazartesi günü beta değerim 1108 di. Bugün tekrar yaptırdım 4204. Ama benimki erken döllenme canım reglime 5 gün kala öğrenmiştim. Seninki geç döllenme sanırım
sennur26 Nursekmen evet evet içini ferah tut haftaya keseyi görürsün 🥰 ben 7. Haftada kalp atışını duymuştum 😍
Nursekmen Tugcekkkkk aynen doktor da öyle dedi bi hafta daha bekleyelim dedi kanımda 208.09 çıktı gebesin dedi susam tanesi kadar dedi ultrason verdi normal demi
ZeynAnk Nursekmen olabiliyor bazen karından mı baktı? betanın en az 1500 olması lazım. Benim 4+4 bugün kese alttan bakınca gözüktü 10 güne tekrar gideceğim bebek de görünür inşallah. Betam salı günü 1390′dı. Belki cihazla ilgilidir.
Fatmaartr Kızlar 5 haftalık hamileyim biraz önce sağ kaburgami koltuğun kenarına vurdum acıdı biraz ama geçti sonra birşey olmuşmudur
CansuDemir Nursekmen 5-6 hafta gibi usg de kese gözükür. 7-9 hafta arası kalp atışı duyarsınız. 11-14 arası ikili test, 19-24 arası ayrıntılı ultrason ilk etaptaki kontroller.