Bgmky Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama son 2 gündür iyice indi aşağı ve küçüldü gibi. Sizlerde de oldu mu bu değişiklik?
Burcinisp88 Bgmky karnınız aşağı indiği için size öyle geliyor. 😊 bebek doğum pozisyonu almıştır artık. Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah
Bgmky Baharata bende öyle tahmin ediyorum yoksa şimdilik bi sıkıntı yok pazartesiyi bekliyoruz hayırlısıyla
Oznuryunus Baharata bu karın inmesi doğum belirtisi mi canım bende 38+1 im banada küçük geliyor inşallah doğum yakındır 🙏
Dndulgr Bgmky bazen ben de öyke hissediyorum. Suyum mu azaldı diye düşünüyorum. Ama doktor suyu falan iyi dedi.
Tgncr05 Beyzaemir ben 2 gün önce gittim 2800 dedi benim kızım biraz geriden geliyordu ama şu 37. Haftada baya toparladı doktorum 39 a kadar 3 kilo falan olur dedi🌸 sizin kaç?
Beyzaemir Tgncr05 Maşallah canım ☺️ Bende bugün gitttin 3.600 dedi çok iri bebek dediler korkuyorum doğum yapamam diye sizinkinin kilosu gayet iyii ne yesem yarıyor bebeğe
Tgncr05 Beyzaemir maşallahhh canım benim🙈🤗 valla bende tam tersi bebeğe kilo aldıracak ne varsa hepsini fazla fazla yiyorum ama bana mısın demiyor🙈 bende zayıf bir insanım doktorum genetik olarak sana çekmiş dedi😂 eşime çekmiş olsaydı iri olurdu😂
Beyzaemir Tgncr05 Olsun canm sağlıklı olsun da yeter ki ☺️☺️ karın sertleşmelerin varmmı benim ki acayip sertleşiyor dün geceden berli fazla oynamadı karnım çok sert korkuyorum