hanibazen Kızlar 2li ve 3lü teste gidememiştim 4lüde böyle bir sonuç geldi malesef 🥺 böyle sonuçlar gelip sağlıklı bebekler dünyaya getirenler illaki vardır aranızda desteğinize ihtiyacım var 😔
bus91 hanibazen tek doktora bağlı kalma bı doktora daha git canım bizimde cevremizde birine demişlerdı baska 2 doktora daha görundu bebek cok şükür sağlıklı
Dilekku1 hanibazen ablamin arkadaşına da öyle dediler bebek gayet normal sağlıklı dogdu sen doktorlara bakma başka bir doktorada git istersen
Gmzcnrgzl hanibazen canım merhaba kendini üzme lütfen bende aynı şeyleri yaşadım 4 lu testim 1/162 çıktı amniyosentez yaptırdım ön sonuç çok şükür temiz çıktı şimdi kesin sonucu bekliyorum.
bus91 hanibazen inşallah gönlünü ferah tut bı doktora daha git durumun müsaitse daha iyi hastanelerdeki ultrason daha iyi olanlara git biz maraşta yasıyoruz tandıgımız adanaya acı badem hastanesıne gitti yanı doktorda cok önemli
aysenursee Onlar sadece olasılık belirten rakamlar burun kemiği ense kalınlığı daha önemli kriter canını sıkma inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini ☺️
hanibazen Aysemsiler ben aslında yaptırmasam mı kafasındaydım ama doktorum belki omurgasında bişey var doğumda bilmem gereken bişey olabilir bilemeyiz bence yaptıralım diyince yaptırdım. Bugün aradım sonuç için fetal dna yaptıralım dedi kan aldılar eve gelip
Gmzcnrgzl hanibazen inşallah canım gönlünü ferah tut bu sadece olasılık testi biliyorum şuan çok üzülüyorsun bende yaşadım aynı şeyleri hatta hâla içimde bi şüphe elim yüreğimde kesin sonucu bekliyorum. ALLAH korktuğumuza uğratmasın evladımızla sınamasın 🙏
Arminsare hanibazen 3lü test zamanın bile gelmemiş ki senin. Neden direk 4 lü yaptılar. Bir çok örnek duyuyoruz riskli deyip sağlıklı doğan yada tam tersi olan. Dua edelim gönlümüzü ferah tutalım. Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
hanibazen Gmzcnrgzl kesin sonucunuz da tertemiz gelir inşallah 🤲🏻🤲🏻 evet çok korkuyorum normalde de sakin bi tip değilim zaten 😔
minikoglumm hanibazen bazı hastaneler kasten yapıyor hedef alıyor bir çok test daha yapmak için çevre hastanelere git aldırmayı düşünmuyorsan 1 er hafta ile