Mirayse1 Glcntknl bnm doktorum 4-5bin arası oldunu söyledi doktor dıardan gelirse sadece hastane ücreti. Aslnda net rakam verdide bn unuttm yılbasndan snra zaten değişcek ücretler.
Mirayse1 Mrvtpz 26. Haftmdaym bende bayraklıda özel muayeneye gidiyorum dpktorumdan cok memnunum zaten ikinci takibi beni kızımıda doğurtmustu. Hamilelik bol mide sorunlu geciyor ama geciyor 3ayımz kaldı biran önce gecsn die bekliyorm.
Mrvtpz Mirayse1 bizimde 2 ayımız kaldı valla bizde bianda önce gecsin istiyoruz hep ağrılarımız dinsin hemde bebegimizi merak ediyoruz sağlıkla gelsinler bian önce ☺️🙏🏻
Sarinko Mirayse1 merhaba canım ben çok yeniyim ama bende ata sağlık hastanesine gidiyorum senin doktorun kim?
Duygularca Mrvtpz İzmirli değilim ama izmirde yaşıyorum gaziemirde otururuyorum Buca tinaztepeye gidiyorum. 24 haftalığım Bi kızım olacak inşallah 😊
Zeynep-aa Mrvtpz 34+3 deyim hangi derdimi sıralasam bilemedim. 🤷♀️Mide yanması fokur fokur, uykusuzluk ama ne uykusuzluk sabah ezanlarına kadar,bel sırt bacak ağrısı, uyuşukluk hali. Perişanım🤦♀️ Ben Ata sağlık hastahanesine gidiyorum bu arada canım.
RumeysaBilici Zeynep-aa ayy bende de aynı haller 34 haftalığız en çok uykusuzluk mahvediyor 🤦semt olarak nerde oturuyorsunuz
Mrvtpz ALZEHi yaa eşimin teyzesi orda oturuyordu gerci artk bayraklida oturuyor ama dikili cok guzel bi yer gerçekten ☺️
RumeysaBilici Mrvtpz Bende İzmir li değilim ama İzmir Bayraklı da oturuyorum 🤗Bizde oğluşumla 34 haftalığız 🙈iyi gidiyor şükür 🙏 bu ara uykusuzluk başladı tabi 🤷
Mrvtpz RumeysaBilici siz bizden öndesiniz ama az kalmış nasıl hissediyosunuz dogum yaklaştıkça korku varmi 😬🙈 bayraklının neresi kayınvalidemde caymahallede oturuyo ☺️☺️
Zeynep-aa RumeysaBilici 1.5 yada 1 saat uyuyabıldım beynim dalamıyo uykuya yok deliricemmm🤦♀️ izmirde yasamıyorum Turgutlu dayım ben kuzum burada hastane yok düzgün mecbur🤷♀️
RumeysaBilici Mrvtpz Evet ya az kaldı şükür 🙏🥰Evet biraz korku var aslında ilk olunca bide insan neler yaşıyacağımı bilemediğim için acaba dayanabilir miyim diye düşünüyorum çocuğum sağlıkla gelir mi annemler doğuma yetişebilir mi sütüm gelir mi hepsi 😁😁Bayraklı merkezdeyim ben bu sevgi yolunun hemen oralarda 🤗çay mah. De yakın sayılır aslında siz nerde oturuyorsunuz 😊
Aslaninannesii Mrvtpz merhaba bende 28+3 haftalığım oğlum olucak nasipse 20+2de alsancak mr da detaylı ultrason vardı bana bebegimin kalbinin ters olduğunu acil bir fetal eko çeken hastaneye gitmem gerektiği soylenildi daha sonra behçet uz cocuk hastanesine gittim bana bebegimin kalbinin ters olduğunu damarların ters ve gelişmemiş olduğunu daha bir sürü şey söylediler tepecikteki doktorlarda bebek yaşamaz ameliyatı yok kalbi ters ve gelişmemiş dedi bende of bir cocuk kalp doktoruna gittim alsancak ta bilinen bir profesör baktı inceledi ve bebegimin kalbinde sadece delik olduğunu diğer herşeyin normal olduğunu söyledi şimdide ege üniversitesi özel profesöre gidiyorum kontrollere oda bebegimin kalbinde sadece delik olduğu kucuklerin doğana kadar kapanacağını büyük olan içinde ameliyat gerektiği fakat doğduğunda hayatını riske atmıyorsa büyüdüğünde olacağını söyledi çok kötü zamanlar yaşadım evladımı kaybedicektim ama allaha şükürler olsun ıyiyiz
Mrvtpz Aslaninannesii çok geçmiş olsun canım rabbim evladını sana bağışlamış çok şükür böyle şeylerde birçok doktora görünmek en iyisi iste bazı meslegini sadece yapmak icin yapan doktorlar yüzünden belki kac can gidiyo byle 😒
Serene001 Aslaninannesii çokzor Alkahım meleklerimizi korusun bnm oğlumun boynunda da kist varmış bağırarak saatler ağlamak istiyorum inş bişey olmaz dua dan başka çarem yok 🤲🏻
Mrvtpz Aslaninannesii olabilir en son ege universitesinde bi doktorun adını vermek icin baya beklemistim annen ve kayınvaliden vardi yaninda Eger o kisi sensen evet sensin canım :)
Aslaninannesii Mrvtpz evet canım benim şükür bebegimde bende ıyiyiz sen nasilsin bende instagramdan bulmayı düşünmüştüm seni
Mrvtpz Gulaysenkaya oo sizin cok az kalmış masallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahh dogumunuz nasıl olucak normal mi sezeryan mi ☺️
Gulaysenkaya Mrvtpz normal şuan sonra masada nolur bilemioz çünkü bebeğim iri normldee cikmazsaaa doktorum sezeryan da yapabilirim dedi
Mrvtpz medosegemira buca kadın doğumda hangi doktora gidiyosun canım valla bizimde aynı geciyor uykusuz geceler halsiz haller en cokta böbrek agrilarjmz büyüme varda bebisten kaynaklı amin sağa saglim alalm kucagmzada insallah tek çabamız bunu icin ☺️🙏🏻
medosegemira Mrvtpz mehmet bora bozgeyik canm cok ilgili bi doktor ilk defa girdim muayenesine artık ona gidicem daha önceden özele gidiyodum sftık dogum yaklastıgı için orda dogum yapcam