Fadime_56 Ozge1708 hayir canim ağız yoluyla alıyorum herşeyden tiksindim kendim yaptığım yemekleri yiyemiyorum buzdolabı acamiyorum sadce kahvaltılık ve salata yiyorum halime de şükür de nasıl devam edecek bilmiyorum ne zamna kadar sürer ki
Ozge1708 Fadime_56 Valla canm bulantı kusma bende de vardı doktorum bana ilaç verdi onla anca yemeye başladım. Ben 23+3 oldum hala o ilacı kullanmasam bulantı ve kusmam devam ediyor.
AybukeA Gulaysenkaya hangi doktora gidiyorsunuz? Ve dogum ücretleri nasil? 14. Haftam benim egepol de dilek hanima gidiyorum ben de, memnunum suanlik :) detayli ultrasonu egepol de mi yaptırdınız?
Sura93 Yagmur_C anladım canım allah kurtarsın hepimizi canım bi hafta aramız var seninle desene ☺☺bende Şuanlik birşey yok ama inşallah rahat geçer doğumlarimiz bakalım
Denodeno Ozge1708 yani kısmen 😊 çok yoğun diye mi bilmiyorum sadece bebekle ilgili detayları anlatıyor ve biraz sivri dilli bi doktor bişey sorulunca falan sert bir tavrı oluyor bazen bilemiyorum bazen çok memnunum bazen hiç 🤷🏻♀️ Sen memnun musun
Ozge1708 Denodeno Ben gayet memnunum canm. Benim doktor da gayet yoğun ama baya ilgili herseyi anlatıyor bana ben sormadan bide tatlı dilli bir bayan ben seviyorum yani
Poyraz_basak Seliminannesi23 ayy oğlumu Çiğli eğitim araştırmada doğurdum ben 😅normal doğum 3.850 doğmuştu oğluşum şimdi kız bekliyoruz sağlıkla dogurun ins