K1u1m1 10 aylik bebeğim var ve şuan da 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok endişeliyim çok küçük kızım var mı bu konu da tecrübe olan nasıl yapicam çok zorlu bir süreç bekliyor sanırım beni
Happy- K1u1m1 benimde 9aylik kizim var 8haftalik gebeyim nasipleri varmis demek ustesinden geliriz insallah😊
MinikRC K1u1m1 2,5 yaşında ve 13 aylık iki kızım var ve sanırım 3. Ye hamileyim 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Kesin değil ama testler çift çizgi çıkıyor bakalım…Nasip
K1u1m1 Happy- inşaallah bende öyle düşünüyorum ama ister istemez endişe oluyor peki ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz bu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaallah 😊
Happy- K1u1m1 amin canım Allah razi olsun senin ki de hayirli olsun.. bebim düsük tehlikem var progestan kullaniyorum tsh da yuksek ama ona ragmen doktorum emzirebilirsin dedi suan bi sıkıntım hok kanamam durdu ondan dolayi son 3 aya kadar emzirmeyi dusunuyorum peki sen
K1u1m1 Happy- Rabbim yardımcın olsun inşaallah en kısa sürede tüm sıkıntın geçer bebişini sağlıkla kucağına alırsın bende öyle düşünüyorum hemem bırakmak istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah
ayseliva Arkadaşım 8 aylıktı kaldı hamile doğuma kadar emzirdi hatta doğunca abisi arada yine verdi çok rahat geçirdi sıkıntı olmadı
K1u1m1 MinikRC 😊hayırlı olsun inşaallah maşaallah ya varlıkları büyük mutluluk ama işte bi an endişelendim kızım çok mu küçük diye şuan daha olumlu düşünüyorum teşekkür ederim
MinikRC K1u1m1 dünyanın en güzel şeyi canım çok şükretmemiz lazım ben de korunuyordum nasıl oldu hala inanamıyorum
K1u1m1 MinikRC Öyle gerçekten Allahım yoklukları ile sınamasın çok sukur nasip eden Rabbime vardır bunda da bir hayr inşaallah bakalım biz de basil oldu hala inanamıyoruz 😊