Mrvtpz Kızlarrr 29+3 teyim normalde özel bi hastaneye gidiyorum ama doktor degisikligi yapicam böbrek büyümemde var ağrılarımda var Buca kadın dogumda önereceğiniz bi doktor varmı??? Yada başka hastaneden???
Senaaay Mrvtpz canım ben buca tınaztepe aylin hanımla tanıstım 32. Haftamda kendisinden Allah razı olsun ekibi ile harıkaydi 24 gün öncedoğum yaptım. 3 doktor degıstım ıcıme sınem kendısı oldu
Deniz47 Bende ocak ayında sabahtan randevu alıp gitcem sinasi kılıç doktoru seçtim ilk gidişim olacak benimde çok kişi şinasi bey ve halit beyi önerdi yakınlarımda doğum yapanlar her iki ismi veren çok oldu
Deniz47 Mrvtpz dün randevu alamadım şinasi bey için randevu listesi doluymuş sabah 6 buçuk 7 gibi fis alcam öyle yapcam malesef
Mrvtpz Deniz47 yani cok bi vaktim kalmadı aslında karar vermem gerek hemen neyse dediginiz gibi Can beye bi gideyim olmadı sinasi beye giderim 🙏🏻
Deniz47 Mrvtpz kesinlikle bende geç kaldım belirlemekte 31 hafta oldum artık son bunda kalacam inşallah memnun kalirsiniz🙏❤