Mervece06 Kızlar yürürken kalkarken hafif bi şekilde vajinamda bi ağrı oluyor 19. Haftalığım kanama falan yok ama korkuyorum sizde böyle bir durum yaşayan var mı sıvı azlığı vardı ondan mı oluyor acaba bilginiz var mı
Zeyzey1616 Mervece06 benmde sürekli ağrıyor doğum icin büyüdüğü ve hassaslaştıgını söylüyorlar normalmiş yani ağrıması
ssnnmmm Mervece06 malesef normal canım geçmiyor o ağrı her seferinde doktora diyorum çok ağrıyor yatıp kalkarken yatakda dönerken ağlaycam diyorum hamileyiz normal böyle şeyler vücut kendini doğuma hazırlıyor diyor magnezyum falanda içiyorum ama geçmiyor
minikoglumm Mervece06 regli sancısı gibi oluyor hatta gün gün bile arttığı oluyor canım düşük tehliken felan yoksa normal şeyler bunlar vajinan gelişiyor bebeğin gün gün büyüyüp gelişip yerleşiyor baskısı da oluyor ister istemez
Zeyzey1616 Mervece06 şuan 31+ 2 haftalığım ama vajinal agrım bnm 15 haftadan başladı halada yürürken kalkarken agrı batma oluyor iyice büyüdü hassaslaştı doktora danıştgmda normal olduğunu söyledi doğuma kdrda agrı olabiliyormuş
Mervece06 Zeyzey1616 çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi
Happymam Zeyzey1616 aynen benimde 18 de başladı 28 haftalık oldum hala kemiklerim batıyor gb acıyor sanki biryere çarpmışım gb
Mervece06 Bsmlh yok hiç öyle olmadı ben daha hareketlerini bile hissetmedim belki siz hissediyorsunuzdur kaç haftalık hamilesiniz