Merveyzc1661 Gulsen4224 😅 doktor erkek gibi dedi ama çok erken daha bakalım 🤔 😂😂 teşekkür ederim yorumunu merak ettim bende ♥️
Gulsen4224 Merveyzc1661 belkide cnm erkektir doktorun öyle dediyse rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Dnizzz Ayse5252 bende çok kararsızım kızım var ve adı hena erkek kardeşi olcanı öğrendik. Ona, ikiside uyumlu olsun diye Han koymayı düşünüyoruz. Ama Karan ismide çok hoşuma gidiyor. Çok kararsızım🤔
Nrshh Uraz Atay olucak nasipse 🙏❤️ Uraz: şans, talih, mutluluk,er, Alp, yiğit, şeref namus haysiyet gibi pek çok güzel anlamı var Atay: sayılan sevilen, saygıdeğer kişi anlamına geliyor İsmi babamız buldu çok içimize sindi darısı başınıza olsun 😍
KaranIlgarmom Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/aQFtln https://imgyukle.com/i/aQF8rM Canım 11+⁵ iz doktorumuz biseyler dedi başta sonra dikkatli bakınca farklı bir cinsiyet soledi ama şuan net konuşmak çok zor dedi senin bir fikrin var mı ☺️🙏
KaranIlgarmom Gulsen4224 doktor ilk baktığın da kız dedi kordon altı düz gbi duruyor dedi kız? İşareti şeklinde not ettirdi sonra detaylı incelemeye sadece orayla ilgilenmeye başladı hafif oksururmusun dedi oksurunce sanırım kordon hareket etti 😄 gülümsedi genital alanda parlaklık var böyle durumda erkek dedi kız? Yazısını sildirip erkek? Olarak kaydetti ☺️ vardı bı hayalimiz ama olsun çok şükür kızı da erkegide bir
KaranIlgarmom Gulsen4224 hamilelik başından beri hep erkek hissttim gönlümden geçen kız di ama bebek hep erkek geldi bana çevremde erkek bebek pek yok kıza daha aşinayim ondan sanırım öyle istiyordum kız diyince başta bir garip oldum nasıl pir pır ama kordon hareket edince işler değişti erkek ama net bişey demek için çok çok erken deyince ben biliodum ki dedim sanki seydim yani zaten oğlum olacağını biliodum daha önceden sevinmisim gbi 😄
nisotti Biz de çok kararsısız. Sanırım kuzey atlas koycaz. İkinci de erkek olursa ona da güney aras koyarız diye düşündük:)
Oyku4534 Gulsen4224 haftaya kesin öğrenicem Allahın ıZniyle size yazacagım tesekkür ederim cok tatlısınız önce saglık olsun sevgiler🌸