Ebrukarayali Merhabalar kızlar 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün de çok şükür kesemizi gördük. Ultrasonda 4+5 çıktı. Ancak sat a göre 5+6 olması gerekiyodu. Geç dölenmemi oldu acaba 😳 Çarşamba günü tekrar gel dedi
Denizin Ebrukarayali cabım sakin ol bol dua et , benimde 5 gün geriden geliyor , doktorlar sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok 1 hafta hatta 2 hafta olöası gerekenden farklı cıksa bile dıyorlar🙏🧿Allah hepimizin yardımcısı olsun
Erguvan Ebrukarayali merhaba benımde adet tarıhıme göre 7 haftalık olması gerkıyor doktor geç döllenme dedi 5 haftalık keseyi gördu ama haftaya tekrar gel dedı korkuyorum bişi cıkmasın diye cok ben sizin betanız kaç cıktı
babyberry Ebrukarayali olabilir benim de 8 çıkması gerekirken 6+5 çıktı önemli olan bebeğin kalp atışı ve kesesi. İnşallah bebeğiniz çok sağlıklıdır o zaman bu farkların hiçbir anlamı yokmuş. Benimki geç döllenme sizinki de olası
Yasemin0728 Ebrukarayali canım bende pazartesi doktora gittim bende son adete göre 5+6 olmam gerekiyordu ama 4 buçuk 5 hafta olabilir dedi doktor kese gözüktü 11 mm boyutu görünümünde iyi dedi 1 hafta sonra tekrar gel bebeği görmemiz için dedi salı günü gidicem inşallah görürüz canım 😊
Asyaayaz1 O normal cnm benm 4 haftalık çıkmıştı son adet tarihine göre farklıydı ama 6 haftada gittiğimizde 6 5 zannederken 7 5 olduğunu öğrenmiştik sonradan tam belli oluyor
Asyaayaz1 Erguvan hiç korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz benmde öyle olmuştu Bebek görününce kendini tam belli ediyor🤲
Erguvan babyberry evet benımkıde geç döllenme doktorum oyle dedı pazartesi gidecegiz inş bebegı ve kalp atısını duyarız inş sizin ve herkesin bebekleri cok saglıklı olur 🌸🌸
FatmanurAyz Erguvan ınsallah canım bizde daha kalp atışını duyamadık yılbaşından sonra gel dedi cok heycanlıyım
FatmanurAyz Benimde 5 haftalık dedi doktor adet tarıhıme gore 6 bir de benim karnımın sağ tarafında kasıklarımda agrılar var sizde de olıyor mu hanımlar 😕
babyberry FatmanurAyz ağrılar sanırım hiç geçmeyecek ara ara özellikle adet sancısı gibi ve bıçak batması ağrıları çok çok şiddetli olmadığı sürece bir çok kişide oluyor sonuçta orda her gün büyüyen bir şey var doktorum bu ağrıların sana bebeğini hatırlatsın mutlu ol dedi ben de size diyeyim. Ama eğer çok fazlaysa doktorunuzla görüşün benim dayanılmayacak gibi değil hafif ağrılar
FatmanurAyz babyberry cok teşekkür ederım canım içim rahatladı valla benımde cok hafıf ama ılk hamılelıgım olunca hemen herseyı düşünüyorum panıklıyorum 😀☺️
FatmanurAyz Erguvan rabbım tekrar yasatmasın canım rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah 🙏🏻
Ebrukarayali Kızlar bugün kan vermistim beta 10 gün önce 124 tü bugün 9734 olmuş çok şükür progestron da 14 normal mi ama haftasına göre tutmuyo nasıl olcak