AyferMehmet07 Kızlar mrb idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş üşütmeden dolayımı olur bilmiyorm devamlı üstüm açık yatıyorum buda böbreğime vurdu çok aşırı ağrıö var dün kontrolüm vardı antibiyotik verdi doktor başına gelen varmı ne yapsam çabuk geçer
Eerrennn_ AyferMehmet07 kac haftalıksın canım, kızılcık iceren probiyotik cok iyi geliyormuş. Bi sor canım
Cutepregnant AyferMehmet07 dün akşam bende kasik agrisi ile gittim yuruyemeyecegim dereceye gelmisti. Kum döküyormuşum hayatımda ilk defa böyle birsey yaşadım. İnternette bunum icin 1-2 çay kaşığı elma sirkesini bir bardak suya karıştırın icin diyordu deneyeceğim bir zararı olacağını düşünmüyorum. Gece bende karnımın üstüne yatmayım diye çok dönüyorum sağa sola üstüm açık uyuyorum hep😔 sanırım ondan oldu enfeksiyonum. Size de geçmiş olsun.
Minay AyferMehmet07 üşütmeden de olur ama 20li haftalardan sorna idrsr yolu iltihabı zaten yaygın oluyormuş sabahları sirkeli su için aç karnına ve günde bi sarımsağı hap yutar gibi yutun isterseniz parçalara ayırabilirsiniz
AyferMehmet07 Cutepregnant geçmiş olsun o acıyo çok iyi bilirim bekarken bende döktüm 2017 de ve resmen taşlar böbreğimi yırtmıştı idrardan kan geliyordu ne yapsam kurtulamadam balıkesirden bi su yolladı tanıdık bi abim o su sayesinde kurtuldum gitmediğim özel hastanede kalmadı işe yaramamıştı Allah yardımcınız olsun çok zor
AyferMehmet07 Minay sirkeli su asla içemem benim midem çok hassas çok tiksiniyorm hemen bulantım oluyor doktor antibiyotik verdi şuan için onu kullanıyorum
Melosss_4433 AyferMehmet07 bende de var enfeksiyon bekarlıktan beri doktorum erken doğum yapabilirsin hazırlıklı ol 8. Ayda dedi