Damla4150 Hamileyken evde kuş beslemenin bir zararı olur muu omuzumuzda fln geziyor besleyen oldu mu😂
Momtheangel Damla4150 benim vardı hamileyken hiç bi sıkıntısı da olmadı 😊 doğum yağınca verdi eşim ama şuan evimiz de yine bi kuş var 😊 Bi sıkıntı olmaz canım kedi köpek bakanlar çokk 😊
plakayerli Benim de kuşum var çocuğumla arkadaş olacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum 😄 biz aynı tabaktan bile yiyoruz :)
midekoruyucu plakayerli bizim de öyle valla 😁 bizimki geçen çikolata yedi üstü başı hep kahverengi şimdi kurumuş çıkmıyo da 😂 bugün biraz temizliyim dedim ama olmadı 😂😂🤷🏻♀️
plakayerli midekoruyucu ayy bebekmiş daha😍 evet ben de bir aydır yıkamadım soğuklar yüzünden. Kaşınıp duruyo yıkanmak istiyo ama korkuyo insan :)
midekoruyucu plakayerli evet ablası ufak daha 😍 bizimki şimdilik bardaktaki suyla idare ediyor. Alıştı su bardağına kafasını sokuyor sallıyor 😂 kendince yapıyor bişeyler
NurSema01 Bizim 2 tane sultan papağanımız var 35+5teyim bu zamana kadar sıkıntı çıkmadı 😊 kuşların hamilelere bi tehlikesi yok kedilerin var onunda dışkısıyla temas etmemesi gerekir