Elf0305- Haftamızdayız ama afedersiniz çok fena sürekli tuvalete gidiyorum böyle sıkışıyormuşum gibi koştur koştur gidiyorum ama üç dört damla bile gelmiyor benim gibi olan var mı ? 🤭
Mbetul Elf0305- 16 haftalık hamileyim en başından beri böyleyim. Hamilelik öncesinde de sık idrara çıkardım ama hamileliğin ve günde 3 litrenin verdiği etkiyle sürekli tuvaletteyim. Dışarı çıkmaya korkuyorum tuvaletim gelecek diye 🙈
Eyces Elf0305- ben 10 haftalık hamileyim sanki kaç saat gitmemiş gibi sıkışıyorum sürekli gittiğim için eşim şu içmeye izin vermiyor 😂
Ayseguldt Elf0305- 28 haftayım artarak devam ediyo bebek mesaneye bastıkça çiş geliyo bi gidiyosun 3-4 damla 😂
Kelebek97 Elf0305- 39+4 sanki her an çişim varmış gibi😂 Birde otururken sanki bişeyin üzerine oturuyorum 🤣🤣🤣
Nezaket Çok normal cnm iki damla çiş için koşa koşa gidiyrm bnde sabah kasıklarım agriyarak uyanyrm hatta😃22 haftalığız bizde
Elf0305- Ayseguldt ay sadece ben sanıyordum 😂🤭 koştur koştur gidiyom bir iki damla sinir oluyom ya 🤦🏻♀️😂
Kelebek97 Elf0305- Artık annemde eşimde dusa girerken kapıyı kitlemiyorlar ne olur ne olmaz tutamam yaparım heryere diye 😂😂😂
Kelebek97 Elf0305- Yaaaaa Lütfenn enfeksiyonun akintin varsa aksatma biliyor musun bebeğe çok zararı var o minicik mantarın o akıntının bilee 😔 Nolur aksatma.
Elf0305- Kelebek97 ya 😔😔 çok ciddi değil dedi doktor ama ilaç verdi dedim kullanmıyım çok ciddi değilse ondan
Kelebek97 Elf0305- Hayır hayır kullan lütfen bebeğe ciddi zarar veriyor o minicik enfeksiyon 😔 Ilerde bişey olur Allah korusun kendini çok suçlu hissedersin böyle düşün. Yine tabiki kendi kararın
Fatmanurrrrrr Benim de gece yastığa kafamı koymamı bekliyo sanki 😅 sabaha kadar tuvalete gitmekten uyku girmiyo gözüme tuvalete yorgan yastık atasım var😂
Elf0305- Kelebek97 hemen başliycam ben çok ciddi değil diye önemsemedim ama hemen başliycam 🌸🌸 sağol 💙