Ecem_1 aslında ne oluyorsa 5. Haftadan sonra hissediyorsunuz , mide bulantıları aşıırı halsizlik kokulardan tiksinme 12 13 haftalara hatta bazen 9 ay a kadar devam eden sürekli yediğiniz herşey atar damarınızda gibi bir hissiyat , birde benim gibi kanamalı falan olursaa panikler devam ediyor ilaç kullanımları artıyor takiii 6. Haftada kalp atışlarını duyup senin için en güzel müzikal olana kadar 7.8. Haftalarda biraz daha büyüdüğü için mide bulantıları biraz daha artış gösteriyor mesela biri elini ağzından sokmuş mideni karıştırıyor gibi favori tiksindiğin bir koku da cabası örneğin benim soğan mesela nefret sebebim allahın gücüne gitmesin nevrim dönüyor kokusuna bile tahammülüm yok birde ciddi gaz problemleride bu market fişine ekleniyor sonrasında neler olcağını ilerleyen haftalar göstericek ama herşeyden önce bazen ara sıra içeride pıt diye attığını hissediyorum yinede herşeyi unutturuyor biranda 🤰🤰 sevgili anne adayı arkadaşım ben bunları yaşıyorum umarım senin daha hafif geçmesini temenni ederim 🤰🤰 sağlıkla kucağına evladını alırsın inşallah