Hatice-31 Denizesin yaaaa çok iyi niye moralini bozuyorsun ne güzel işte stres yapma içini rahat tut güzel haberini alırım inşallah 🥰🥰
Denizesin Hatice-31 15 aydr hamilelik bekliyorum doktora falan da gittim çok fazla test yaptım nerdeyse 2 ayda bir 😀 hep negatif çıktı. Bu ay da yine yok ben hamilemiyim degilmiyim diye düşünmekten gecikiyor gibi geliyor sanki
Hatice-31 BuseArac her şey etkiliyor gerçekten hiç düşünme stres çok çok etkiliyo her ihtimale karşı güzel düşünelim 😌
Alisa1212 Denizesin son 8 umarım yeni yılın ilk ayni hepımıze hayırlı olur bu ay isteyen bu posta yazan herkese bir mucize verır rabbim🌹
Hatice-31 Denizesin doktora gösterdin mi kuzum ablam da ilk gebeliği 0.05 idi bizde yok diye bildik ama gebeydi inşallah hayırlısı ile vardır yaaa
Denizesin Hatice-31 yok canım bugün regli oldum.demekki benim betam yükselmiş ama neden hiç bilmiyorum normalde kan testinde beta hic görünmez mi.yani hiç 0.05 yine de yüksek bir oranmi
Hatice-31 Denizesin ya çok üzüldüm sıkma canını bir dahaki aya inşallah ikimiz de gebe kalırız yani neden aca beta yüksek çıktı ki hayırlısı üzme kendini🥰🥰