Papatya06 Zynpozdmr bana suni takıldığı için hem nts hem serum yatağın başında dikildim çıkarıp wc gitmeme izin verdiler. Kimseyi almadılar kovitten ötürü babası geldi ama benim yanıma çocuk gözlem yerindeydi. Mamaya da hiç bir sıkıntı çıkarmadılar verdiler
Papatya06 Almira_21 9 veririm ben sadece Doğumdan sonra başka kata geçiliyor o odadan çıkılıyor. Ordaki hemşirelerden çok memnun kalmadım yani onlarda olumsuz bir şey yapmadılar ama çok bezginlerdi
Almira_21 Papatya06 hmm anladım benim doğumuma daha henüz çok var ama şehir hastanesindemi yoksa özelden yapmalıyım çok kararsızım o yüzden
Papatya06 Esoo0698 gidip bir muayene olabilirsiniz şimdiden danışın hiç bilmiyorum çünkü bende 16. Haftamda geçmiştim
Papatya06 Ebrusahin özel oda değildi zaten en fazla iki kişilik ama onlarda da tek kişi yatıyor olabilir
Papatya06 Kayamerve ilk topuk kanını alıyorlar birde hepatit b yapmıştı sanırım 2. Sağlık ocağında alınıyor darısı başınıza olsun inşallah 🌸
Papatya06 Deryagokce ben özelin çatın dar kanalın dar demelerini sevmiyorum birde 39. Haftada bu gelmeyecek haydı sezeryan deniliyor pek güveniyorum özel olacaksa bile iyi bir doktor olacak araştır ve seç 🙈
Kayamerve Buss1 suan ay sonuna kadar gösteriyor yıl başında yenılenır takvimler genelde haftalık olarak sistem gösteriyor Fatma hanıma gittim çok ilgili Necati ve ulaş bey de ıyı dıyorlar ama erkek doktora denk gelmesi. Henüz
N_A_Z_L_I_M tbmn Canım bende orda doğum yapacağım inşlalh Benim üç arkadaşım orda doğum yaptı özel hastaneden daha güzel dediler 😊 Çok güzel ilgilenmişler birde eşleri de aynı şeyi söyledi