Cancana_ hanimlar cinsiyet degisikligi yasayanlar kacinci haftalarda degisti hikayelerinizi paylasir misiniz 😊
Incitanesininannesi Cancana_ bizim 13 te tahmin etti ama yanılmış detaylı da kesinleşti 🤷♀️ ona rağmen bile o kadar çok değişen okuyorum ki bi tereddüt etmedim değil hani 😀
Zahire38 Cancana_ ben canım 12 de kıza benziyor dedi 15 te kız dedi bugün baktı erkek dedi kordonumu sandı acaba pipisini detayliyi bekliyroum artık aklım karıştı
Rabiis Cancana_ 13. Haftamda %80 erkek dedi Haftamda %90 kız dedi bakalım bu sefer de değişecek mi yarın kontrole gideceğim ☺️
Incitanesininannesi Zahire38 erkek demişti hatta o ara bebek hareket etti bak pipisine dokundu bile dedi , bende gördüm ama ne bileyim doktor olan o ilk bebeğim tecrübem yok meğerse bebeğin dokunduğu doktorun pipi sandığı kordonmus 😀
Cancana_ bende detaylıyi bekliyorum bu yanilmalar kafami karistirdi bir tane cop almadim daha onda da kiz derse başlayacağım hazirliga 🥰
Zahire38 Incitanesininannesi valla canım karnımı o kadar silkelediki bende kordonu diye tahmin ediyorum pipi diye göründüğün u