gamzelim2234 @Anne18 geçmiş olsun canım Allah tez vakitte kurtarsın inşallah benim görümcemler geçtiğimiz haftalarda oldu üstelik kronik astımı var. Zeytin yaprağını ve sumak bunları hep ayrı ayrı demleyip içmişler 1 haftada iyileştiler
Anne18 gamzelim2234 yaa sumağım yok evimde inşallah bizlerde atlatırız negatif e döner çok üzülüyorum çok…. 😔🙏
spaceship Anne18 üzülmemeye çalışın lütfen nolur siz stres yaptıkça anca bağışıklığınızı düşürürsünüz.. doğal takviyelerden yapın bol bol, kendiniz de faydalanın. Grip gibi düşünün, ben gripten daha hafif atlattım. 11. gün testim negatifti.
spaceship Anne18 2 gün ateş vardı, parol içince geçti. Gebelikten ateş basması sandım. Sonraki akşam tat koku kaybı hafif başlayınca sabahına hemen test verdik. Bende pozitif eşimde negatif çıktı. Öksürük falan hiç yaşamadım. Koku tat iki gün sonra gelmişti…
Poyraz_basak Anne18 sen kekik suyu içme senin için iyi değil bol c vitamini al limonlu su iç Allah korusun hamilesin doktoruna sormadan ot falan kaynatipta icmeyesin
Poyraz_basak Anne18 yok limon birşey yapmaz her sabah iciyorumm ben ılık suya sikip ama kekik falan zararlı söktürücü özelliği var çocuğuna birşey olur Allah korusun cnm sarmısak ye limon portakal bol su iç Allah’a emanetsiniz bebisinle ins anlatırsınız eşinde sağlığına kavuşur sıkma canini
Alyaveannesi Anne18 bol bol sogan tursu meyve ile bagisikligini güçlendirin sizde yiyin dikkatli olun gecmis olsun birde takviye c vitamini alabilirsiniz
123zulal Anne18 ilk eşim yakalandı 10 gün sonra negatifti ben de eşimden bir hafta sonra yakalandım bende 9 gün sonra negarif oldım
Aynurr16 Anne18 nar sarımsak yoğurt doğal turşu suyu c vitaminli meyveler zeytin yaprağı çayı kekik suyu özellikle çok iyi amcamlar ailecek böyle ilaç kullanmadan atlattıkar rabbim şifa versin 🌺