Semakrmz95 Kızlar son regl tarihim 26 kasım. Pazartesi günü beta hcg değerim 1108 di. Bugün 4204. Değerler normal mi ve kese artık gözükür mü?
Bsraao Semakrmz95 canım gözükür benim 15kasimdi pazartesi betam 1281 di benimkisi göründü . Değerim seninkinden düşüktü keseyi gördüğümde
Ozgurunbetusu Semakrmz95 kese görünğr canım ama kese olustuktan 1 hafta sonra bebek olusuyor biraz sabredip ikisini bir görmeb daha mantıklı olabilir hayırlı olsun şimdiden
Anneadayi09 Semakrmz95 değere çok takılmayın 10 binlerde kesem görünmedi. 5 veya 6. Haftada tam görünüyor
Bsraao Semakrmz95 hemde çok normal belki ikiz bile olabilir Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Ozgurunbetusu Semakrmz95 ilk kese oluşur 5haftalıkken 6haftafa bebek oluşur 7de kalp atışını duyanilirsin canım benim
blueberyy00 Semakrmz95 gününe daha var benim 3 günüm geçmişti 816 çıkmıştı ve ikizdi yani senin de gününe daha varken 1000 üstünde çıkmış değerlerin güzel için rahat olsun
Semakrmz95 Ozgurunbetusu şuan haftama göre beta hcg değerim normal mi canım bugün tam 4+0. Erken döllenme oldu reglime 5 gün kala öğrendim
blueberyy00 Semakrmz95 olabilir canım diyorum ya 5 gün varken öyle yüksek çıkmış çok güzel allah sağlıcakla kucagina almanı nasip etsin ikiz olma ihtimali de elbette var gönlündeki olsun
ZeynAnk Semakrmz95 1500den sonra gözükür demişti doktorum kese için. Alttan muayene ile 4+4 ’de gözüktü. Betam 2 gün önce 1390dı herhalde bugün 2 katıdır ölçmedik ama kese gözüktü.
Semakrmz95 blueberyy00 hayır canım yanlış anladın. Hamile olduğumu reglime 5 gün kala kaset gebelik testiyle öğrendim. Ardından reglim 2 gün gecikti ve beta testi yaptırdım 1108 çıktı. Bugün tekrar artış var mı diye yaptırdım 4204 çıktı☺️🌸
blueberyy00 Semakrmz95 anladım canım ben 5 gün kala kan testin öyle çıktı anladım tekrar hayırlı olsun ☺️