Hamileadayibiranne Adetten 2 gün önce pazartesi günü beta HCG değerim 14.3 çıktı doktor haftaya pazartesi tekrar gel dedi pazartesi değerin ne kadar olması gerekiyor korkuyorum ağlıyorum başına böyle bir şey gelip sağlıklı hamile olan var mı
Bsraao Hamileadayibiranne canım değerin kaç olduğu önemli değil 2 günde iki katı artmış olmazı onemli korkma içini ferah tut kuzum
Ozgurunbetusu Hamileadayibiranne ağlamaaa canım benim ben ilk çgrendiğimde değerim 17ydi 🙈 Alllahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin
MelikeKandmir Hamileadayibiranne benimde lk hcg değerim 13.7 çıkmıştı 3 gün sonra kan. Verdim tekrar 95 çıktı tekrar 3 gün sonra verdim 241 çıkmıştı korkup ağlama içini ferah tut 😊🥰 bide ben ilk öprendiğimde olabilirde olmayabilirde demişti doktor sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim şimdi 10 haftalık bile oldukk 🥰
haziranin25i Hamileadayibiranne 2 günde 1 beta hcg değerin minimum yüzde 60 artmış ise korkmana gerek yok kuzum 🌼🌺
Busehas Merhaba benim de adetten önce kanda değerim 8.64 çıkmıştı iki günde bir artışına bakıldı en son 8200 lere çıkmıştı kese de göründü korkmayın Allahın izniyle değeriniz artar😊
Hamileadayibiranne Busehas inşallah 🙏 lütfen dua edin benim için 2 düşük yaptım çünkü bunu da kaybetmek istemiyorum 😭 bel sırt ve ara ara kasık karın ağrım var başka da hiç bir şeyim yok
Hamileadayibiranne Ozgurunbetusu amin inşallah canım benimde güzel bir şekilde artış gösterir inşallah 🙏 🙏
Hamileadayibiranne Busehas inşallah sağlıkla yerleşir de hayırlı haberler alabilirim Allah’ın izniyle 🙏🙏🤲
Hamileadayibiranne MelikeKandmir banada sağlıksız gibi görünüyor dedi ben bı ağladım düşecek sandım da 😔
MelikeKandmir Hamileadayibiranne içini derah tut ağır iş yapmamaya bak bol bol uzan dinlen duanı eksik etmeİnşallah sağlıkla kucapına alırsın üzme kendini güzel enerjini göndeer bebişine 🥰❤️
Hamileadayibiranne MelikeKandmir tamam canım çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız🙏😊 inşallah canım Allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsin amin🙏🤲❤️