Ohaezgi Neler hissediyosunuz? Ben çoook şeyler hissediyorum🙈 Korku, panik, heyecan.. Ama önemli olan kızıma sağlıkla kavuşmak istiyorum🤲🏻🧿
Zeyzey1616 Ohaezgi bende Şubat annesi olucam inşallh zaman hiç geçmiyor biran önce doğsada oğlumla beraber büyüsem diyorum bana anneliği öğreticek diye heyecanlanıyorum ve birazcıkta korkuyorum❤️🤰🏻
Aysglllll Ohaezgi nasipse bende subat annesiyim 🥰 14 subat gözüküyor ama oğlumun keyfine kalmış artık geç mi gelir erken mi☺️☺️ Her duyguyu birden yaşıyorum heyecan korku telaş stres . Ama kucağıma aldığım zaman herşeyin çok çok güzel olacağına inanıyorum 🤩 Rabbim hepimize hayırlı saglıklı doğumlar nasip etsin 🥳
sagsbry Ohaezgi benimde doğum şubatta görünüyor.. Zaman bir türlü geçmek bilmiyor.. İlk olduğu için neler yaşayacağım hiç bir fikrim yok o yüzden pek heyecan korku panikte yok.. 🤞🏻Allah hepimize kolay doğu lar nasip etsin 💛
NurOzadaBulbul Sanki 5. Çocuğumu Doğurcakmışım Gibi Sıfır Heyecan 😁 Ama Mutluluk Tavan. Dün Kontrol’üm Vardı Oğluşumu Gördükçe İçim Bi Hoş Oluyor. Kalbim Pır Pır Bide Gülmesini Gördükçe Gelsede Bir Sarılsam Oynasam Onla Diyorum 33+0 😍🥰
NurOzadaBulbul Ohaezgi aminn hepimize inşallah evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza alıp kokusunu içimize çekmek nasip olsun🙏
Kaderozy Bende Şubat da doğum yapacağım Allah nasip ederse heyecan var tabi ama daha çok ben hastanede iken oğlum nasıl olacak onu merak ediyorum
mom_ Benim de doğumum şubatta 32+2 çok heyecanlıyım sanki günler geçmiyor gibi bakalım oğlum ne zaman gelecek bebeğimi o kadar merak ediyorum ki 💙 Odası, eşyaları herşey hazır. Sağsalim kavuşalım bebeklerimize inşallah.
Secil_zeynep 31 haftalığız ve günler çok çabuk geçiyor gibi geliyor😅böyle biz rahatız cimcime orda yiyor içiyor herkes kendi havasında takılıyoruz😂