Mydarling Kızlar 22+4 haftalik olduk hareketlerini iki gündür hissetmiyorum tatlı birşeyler yediğim halde. Ağrım yok, kanamam yok kötü düşünmek istemiyorum sizde de böyle uzun sürdü mü hareketsizlik?
aras22-07 Mydarling sağlık ocaginda kalp atisina baktır Canim bende suphelendim dün gittim. Az hareketi vardi. Nst ye bağladılar. Sağlık ocağına da gittim kalp atışları normalde. Yakın saglik ocagina veya hastaneye gidersen hemen ilgileniyorlar. 🙏♥️
umudum321 Mydarling bende 23havtalik hamileyim bende de oluyo hareketsizlik aklım cikiyo gün boyu akşam yatağa girince hessediyorum çok şükür rahat uyku uyuyorum bu havtalarda normal diyolar ama iste 🤷
Zeynep_adem58 Mydarling ay bnimki de cok hareketliydi dun gecen bi anda kesti ve kahve lekeler geldi oyle korktum ki bugun muayene oldum gayet iyi durumda leke 2 kere geldi kesildi beyaza dondu doktor hic bir sebepte bilamadi ve 22 . Haftada surekli hissetmemen normal dedi
Sevgi33 Sürekli hareket halindeysen hissetmemen normal sol tarafına yat ve dinlen yada otururarak göbeğine dokunarak bebeğinle konuşmayı dene tepki verecektir. Birde vişne suyu dene hareket için birebir 🙃
Mydarling aras22-07 Gittim canım hem yer değiştirmiş hem de sırtını dönmüş korkuttu beni minik adam :/
aras22-07 Mydarling bende gittim iki gün önce oradan biliyorum🥰😄😇Benim minik adamla seninki aynıymış bizimkide baş aşağıya dönmüş artık ve sırtını dönmüş doktor ablasına 😄🥰
Mydarling aras22-07 Yumurcaklar ne hallere sokuyorlar bizi ☺️ Sağlıklı olsunlar da inşallah gerisi önemli değil
Fatmaartr Arkadaşlar 5 haftalık hamayım daha demin sağ kaburgası koltuğun kenarına vurdum ve acıdı biraz birşey olmuşmudur