Edsa Selam Kizlar 🙋🏼♀️ D-3 damlasi kullanirken cok fazla migde bulantisi yaşıyorum. Sizdede oldumu yada bir öneriniz varmi😔 Bu arada bugün 10.haftamizdayiz💕
Mltems Edsa ben öğürüyorum. Tat almamak için dolaptan çıkardığım soğuk sütü brdğa koyup içinden bir kaşık alıp kaşığa damlatıp içiyorum sonra hemen bardağı kafama dikiyorum
Sevdae Edsa bende bu hafta kullanmaya başladım 3 gün oluyor hiç tadı yokki yağ gibi olandan değil mi oral damla
Eczmery123 Edsa Ben direkt çay kaşığına 10 damla damlatıp içiyorum. Tadı da çok güzel zeytinyağlı. Ocean D3K2 kullanıyorum
Edsa Emel38 Böyle denedim ama lokma sanki ağzımda büyüyor ve kusuyorum:( Suyla iciyorum. Acaba bitek benmi böyleyim diye merak ediyorum
Edsa Knkhbb bir dilim ekmek ile yemeye calisiyorum ama cok migdemi bulandiriyor. Suyla yutmaya calisiyorum oda cok zorluyor. Sanirim psikolojik olarak :(
Elifbc Edsa direk dilinin üstüne damlatabilirsin ben öyle yapıyorum hem emilimi daha kolay oluyor hemde bi seferde gidiyor zaten tadı yok
Knkhbb Bende suyla alıyorum çok fazla olmadığı için hemen gidiyor zaten sizinki biraz psikolojik olabilir zaten şuan her şeyden miğde bulanmaya müsait☺️
babyme_ay Ben bazen ekmekle bazen de suyla alıyorum ama ekmek daha kolay geldi. Dün de bir kase yoğurdun içine damlattım iyi oldu. 6 damla yazdı doktorum