Elifsmsk Arkadaşlar doktorum celestone chronodose isimli iğneden yazdı iki gün ikişer doz olmak üzere toplamda 4 doz yapılacakmışım. Bu iğneden yaptıran var mı yan etkisi oldu mu? Birde bebeğin erken doğmasını tetikler mi acaba 🤔
SelinKutluErdoan Elifsmsk ben olmuştum 34.haftamda aksine bence çok faydası oldu cnm doğum hikayemi okuyabilirsin🙂
Berra Elifsmsk cnm 33 te 2 doz Banada yaptılar Suan 35 oldum bır yan etkısı olmadı bende. Daha çok endıselerım yok oldu bıraz
gizemgnll Elifsmsk ve bende vuruldum ciğer geliştirici ve hala risk devam ediyo 34 ncü haftada da iki doz vuruldum bakalm 36 dolsun dşye bekliyorum bende
Nurahmet Elifsmsk bende oldum canım çarşamba 2 doz perşembe 2 doz. Bebeğin hareketleri azaldı ama tekrar 2 güne düzene girer diyorlar. 35 haftalığım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤗🙏
Teacher34 34+5 te oldum aynen 4 kutu berdı 2-2 vuruldum sadece ıkı gun hareketı azaldı snra eskı yerıne geldı smdı 36. Haftaya gırdım zaten ugne 10 gun etkı edıyor snrasında kendı bebegının cıgerı gelısmıs oluyor zararı yok
Elifsmsk Teacher34 korkuyordum hareketleri azalır diye ben den biri vuruldım artık çok şükür şimdilik bi azalma olmadı 😊 inşallah daha da iyi olur
Elifsmsk Nurahmet amin inşallah benim suyum az olduğundan verdi doktor inşallah bende 35. Haftaları görürüm 😊
Nurahmet Elifsmsk İnşallah canım suyunu çoğaltmak için deveci armutu bide havuç suyu diyorlar araştır istersen
Elifsmsk Nurahmet havuç suyu içiyorum içemesen bile yiyorum canım, belki de onlardan aynı seviyede kalıyor çok şükür azalmasında tek
Nurahmet Elifsmsk anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı doğumlar dilerim 🤗🙏