Minikjelibonum aslihancvk birde madem bu kadar riskli erken haftada da alabilri bebeği ciğer geliştirici yapıp
aslihancvk Minikjelibonum evet 37 de alcam daha fazla bekleyemem dedi o zamana kadar dengede tutalım şekeri dedi bir hafta daha evde takip etcem düşmezse yatış yapilcak
Dryalp aslihancvk işte o yüzden yatman cok önemli hem orada şekerin için serum da verirler iner canım Rabbim büyüktür
aslihancvk Dryalp inşallah canım Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah 🤲 3 düşükten sonra bu bebeğimi Rabbim bize bağışlar inşallah 🤲
Minikjelibonum aslihancvk alsancakta özeline gidiyorum. Ege Üniversitesi riskli gebelik doktoru kendisi en iyi perinstalog izmirin git mutlaka. Saat başı 200 ml su iç birde yürümek yasak değilse yürü
aslihancvk Minikjelibonum tamam canım gidicem oraya yürüyüş yapmaya ya özen gostericem en azından sabahları sakın yerlerde yurusem faydası çok olur
Minikjelibonum aslihancvk bana yürüyüş yasak mesela 10. Haftadan beri yatıyorum wc hariç kalkmıyorm. Ama yürüyüş çok iyi geliyormuş şekere keşke yürüyebilsem. Özellikle yemeklerden sonra bi 15-20 dl yürü ki düşsün şekerin
aslihancvk Minikjelibonum bana da yasaktı ama şimdi yürümeye calis dedi en azından sabahları yarım saat dedi
1PrensAnnesi aslihancvk farz edelim ki bi sorun oldu hastanede olduğun için yine en erken tedavi yapılır yine hemen ilgilenilir tabi takdir allahtan ama güvenlilik ve hız açısından bu derece ciddi sorunda hastane en mantıklısı
aslihancvk 1PrensAnnesi hastane olması gözlem altında olmak daha iyi olur belki orda daha düzene girer bebeğim sağlıkla büyümeye devam eder 🤲
Bdp aslihancvk ayni durumdayim gunde 10 defa seker olcuyordum canim bisey istese yiyemiyordum tamamen ustumde bi baski vardi kilolu hamile kaldim bi de bu var
aslihancvk Bdp bende kilolu hamile kaldım 8 kilo aldım bu zamana kadar doktor çok almadın kiloda sorun yok diyor ama bence kilo arttıkça da şeker yukseliyo heralde