Gigy maria12 bunu canlı gördüm de çok küçük kaldı gözümde canım mobilyacı adam da kullanışlı değil 7 8 aydan sonra kullanılmaz dedi
Kizimveoglumm maria12 çok iyi kullanışlı bir beşik 3 sene önce kızımda kullanmıştım anne yanı olması daha bir avantajlı 😇şimdi oğlumda baby plus saf side aldım ebebekten oda anne yanı böyle açılıyor 😇
minikturta maria12 valla onu bilmiyorum ama kuzenim https://imgyukle.com/i/aQdY4Y buna benzer kullanıyor ve çok memnun anne yani falan da oluyor sonra biraz ilerde her tarafını sökünce büyüyor karyola oluyor daha kullanışlı gibime geldi bende böyle düşünüyorum 🙂
maria12 ssnnmmm önü kaldırlıp derken canım nasıl tam olarak? Bunun da önü açılıyor tam alta da inebiliyor
ssnnmmm maria12 normal beşik gibi isterseniz ön tarafını indirip anne yanı yapıyorsunuz isterseniz yukarı çekip beşik moduna getiriyorsunuz
Mineust maria12 4 yaşa kadar kullanılıyor canım 4 kademeli zaten. Arkadaşım geçen senede bin liraya almıştı fiyatı düşmemiş anlaşılan . İndirimlerde düşer diye çok baktmda düşmedi hiç
Kizimveoglumm maria12 benim kızım cok haraketliydi 9 aylıkken yürüdü 7 8 aylıkken kaldırmıştım bn park beşiğe geçmiştim 😇
maria12 asaf-2021 4 yaş diyorlar genelde ben boyuna baktım zaten 4 yaşa kadar rahat sığar gözüküyor canım