smyakf Merhaba güzel anneler. 33. Haftamızdayız yaklaşık 3-4 haftadır iştahsızlığım çok fazla bir şey canım istemiyorum bir de kilo alamıyorum, alamadığım gibi bu hafta 1 kilo vermişim bile. Toplamda 7 kilo aldım zaten. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Ne yaptınız ne yediniz gerçekten moralim çok bozuluyor. Bebeğin şimdilik kilosu normal dedi doktor bir hafta geriden geliyor normalmiş. Ama ben aşırı kafama takıyorum artık gerçekten yemek görünce yada aklıma gelince bile bazen midem bulanıyor zorla da olsa iki öğün yiyorum 😞
Yasemin301 smyakf ben de 33. Haftamdayim istahim yok maalesef bi kac haftadir ayni kilodayim suan bebegimin kilosu nasil bilmiyorum endiseleniyorum acikcasi ben de suana kadar 9 kilo aldim son haftalar daha cok alirsin dediler oyle bisey olmadi henuz
Okyanusymn Bende 28 haftalıgım toplam 3 kılo aldım cok özeniyorum herseyı yiyen annelere, canı bıseyler isteyen, tatlı tuzlu karıstan, ben hıc öyle olmadım prilam kullanmasam hala kusuyorum. Cok kıloda almadım bebek iyi şükür ama kılosuda iyi o yetıyo
Cansell35 33+ 2 olduk daha bir kilo bile almadım bebek kilo aldıktan sonra bizlerin kilo almamasını pek de sorun etmiyorum açıkçası. Sıkıntı yapmamalısın bu konuyu aksine sevin 🌸