Bittercikolata Zeynepyrdnkl kilo almadınız mi bravo ben niye böyleyim geriliyorum. 11 haftalık hamileyim 2.5 kilo aldım. Son ayları görebilir miyim bilemiyorum..
NAZ2333 Zeynepyrdnkl bebegimin kac gram bilmiuorm ama 16+4teyiz 3 kg aldim sadece karnim var sanirim o da bebişim
Cerla Zeynepyrdnkl sata göre 19+3 üm ulrasona göre 18+3 şuana kadar yaklaşık 1 kilo aldım bebeğim 253 grammış😊🧿 59 la hamile kaldım ilk 2buçuk ay 56ya düştüm
Zeynepyrdnkl Bittercikolata ben çok zor geçirdim ama başlarda kilo verdim hatta 6 kilo kusma mide bulantısından dolayı başından beri dua ediyordum yiyeyim de kilo alayım diye inanın yiyip almak daha iyi
HakunaMatata Bittercikolata ben de aynı sizin gibiyim. Fakat tıbbi olarak ilk trimesterde ortalama 2.5 kg almak ideal :)
simaymasalim Zeynepyrdnkl 24+3deyiz kontrole 23+5de gitmiştim 675 gr 31 cmdi 73 kiloyla hamile kaldım ilk 3 4 ay 71e düştüm şuan 76 kiloyum🙈🤭
MucizeAnnesii Zeynepyrdnkl 17 haftalık 180 gram hiç kilo almadım 😀 bulantım iştahsızlık gibi bir durumum da olmadı .
threestar MucizeAnnesii 5. ayda almaya baslamıstım ben hamile kıyafeti olarak özellikle pantolon eşofman tayt lazım oluyor üst kıyafetler bir şekilde oluyor ama son 3 ay üst de lazım oluyor su an sıkmaya basladı 2 ay var doğumuma😂
alenrenas1 Zeynepyrdnkl 34+2 haftalık bebegim 33+6 da 2.250 gramdı bende toplamda 9 kilo almısım basından bu yana
Kvsr-klm Zeynepyrdnkl 21 hafralıkkrn kontorlm. Vardı 25 cm 400 gramdı 56 yla hamile kaldım suan 61 im😌
Gullll35 Bebeğim 8 haftalık 1 gr ben 6-7 kilo aldım heralde 😂 iştah + düşük riskinden yattığımdan dolayı