EmirAta demetinceyildirim 15+6 bugun 12 haziran dogum insallah 2 li tarama testini yaptirdim gayet iyi erkek 😄
kadriye25 Duyguff demetinceyildirim 32 haftalık erken doğum oldu 5 gün yaşadıktan sonra kaybettik ilk Cennet Kuşu mu 😔 benim bebeğimde gökkuşağı bebeği 🥰 sağlıkla kucağınıza alalım inşallah 🤲🤲 Bu arada bende Ağrı-Erzurum arası doktor kontrollerine gidiyorum
demetinceyildirim kadriye25 Sizi cennetin kapısında bekleyen bir meleğiniz var demek ne şanslısınız,Allah yaşatmasın bir daha,sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🤲🤲
Kbrarz demetinceyildirim Bizde 15+1olduk 😊4 yasinda 1 kizim var simdi nasipse ikinci bebegimi kucagima alicam.🙏🏻😊
Yesimozdal Aslanannesiayse Ooo tam arapların içindesin galiba 😊Ben tam Hatay İn içinde değilim İskenderun dayım 😊 Hatay güzeldir ama Kültür çok farklı
Sena06 Ahh bizde 14+2 yız saglikcakla gelsinler inşaallah salı günü doktora gidicez umarım cinsiyeti öğreniriz💞💞
Zehraaa98 esratalha muayenesı 500 tl biray alıp 1 ay almıyor sağolsun 3 haftada bazen daha erken ya da gec cagırıyor doğum ücretini henüz konuşmadık anlaradakı tüm hastanelerle anlaşması var doktorun
Yuceroglu Bende 13+6 dayım 🌼 Ve ilk gebeliğim çok heyecanlı geçiyor🙄 Ayrıca cinsiyetini de göremedik geçen gün gittiğimizde 🙄