Deletedmom100 Evet kızlar benim adetime son 12 gün kaldi bi önceki Aralık toteminde tam 10 tane gebelik haberi saydım inşallah yeni senede Rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eder 🤲🏻Amin
Fv3 Deletedmom100 benim bat 9 ocak. İnşallah güzel haber verir herkes burdan🥺 bu ay stresten çok heyacan var inşallah nasip olur 🙏🙏
Deletedmom100 Bahar2622 sizden esinlendim inşallah bu ay da epey bi gebelik haberi gelir. Sonrada haftaları beraberce götürürüz 😄
Ozge2805 Bahar2622 son 15 gün 🙈 şuan yumurtlama dönemindeyim Allah’ın izniyle bu ay hamile kalırız inşallah 🤲🏻
Bfduam gel_artik_bebegim farklı ne gibi belirtiler var daha önceki adet öncesine göre, kaç aydır korunmuyorsunuz?
gel_artik_bebegim Bfduam henüz yumurtlamayı bekliyorum farklı belirti yok kasik ağrısı bel sırt ağrısı
Nurunannesiii12 Deletedmom100 1 ocak benim . Son 2 aydır boş çıkıyor totemlerim😂😂😂 hayirlisiallahtan 💓🎈🌸🙏
Dadas Deletedmom100 yapalım bende varım 🥰 Ocakta doktora gideceğiz inşallah yeni yıl tüm bekleyenlere hayırlı evlat nasip etsin. Çok şükür derdimizden büyük Rabbimiz var🤲🤲🤲💙💙💙