Minikkalbimmm Merhaba kızlar, isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir site, sayfa vs. var mı?
asenatrk Minikkalbimmm İsimli aynı tulumlar beni çok sıktı açıkcası herkeste neredeyse aynısını görüyoruz instagramda https://instagram.com/tinyteenybaby?igshid=1onjg7g4x2g53 Bu sayfada çok hoş tulumlar var 😍 ben bu sayfadan yapıtrıcam inşallah hem farklı hem ağır duruyor
Kizimveoglumm Minikkalbimmm bende bir siteden yaptırdım ama memnun kalmadım o yüzden tavsiye etmiycem ama cok var araştır canım 😇
eylmylk İnstagramda madrebebek sayfası var. Geçen sene görümceme oradan yaptırdım bu sene kendi bebeğime de oradan yaptıracağım. Fiyatı uygun. Bir de akdenizo sayfası var modeller çok güzel ama pahalı geldi bana
Minikkalbimmm eylmylk madrebebek sayfasını bnde görmüştüm evet fiyatları ds uygun, memnun da kalmışsınız düşünebilirim ben de 😊
Minikkalbimmm Kizimveoglumm hangi site o söyleyin yaptırmayalım ☺️ Araştırıyorum da böyle yaptırıp memnun kalan güzel annelerin güzel tavsiyesini de almak istedim 🤗
Dua35 Minikkalbimmm merhaba,arkadaşımın bebeğine unicorn diye bir ınstgram sayfasında yaptırdım çok memnun kaldım ,bakabilirsiniz 🥰