MihricanA Ocakannesii yeni 37. Haftaya girdik 36+5′de 3046 kilo demisti doktor biraz sisko olacak gibi😂
Baharata Ocakannesii inşallah canım ama doğana kadar pek güvenemiyorum sürekli değişiyo devlet bu konuda kiloyu bence tam önemsemiyo
Oznuryunus merviskii banada 37+1 de 3200dedi 37+5 de gittigimde 2700 dedi bende acilde 3200 denmişti dedim kendi doktorum senin o kadar karnın yokki dedi şuan 38 oldum sizce şimdi dogursam kilosu az mı aklıma takılıyor ya 😔
Ocakannesii MihricanA Evet annesi tombiş olcak bencede Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah 🤗
merviskii Oznuryunus benim de aklıma takılıyor gerçekten sanırım doğana kadar bilemicez 😕 ultrason yanıltıyor baya neyse en azından doğum kolay olur dedi sonra büyürler artık😬😍
Ocakannesii Oznuryunus Devlet ve özelde hep farkediyor usg ler neden bilmiyorum yanılma payıda oluyor ama iri bebek diyorlar zayıf oluyor yada tam tersi hepimiz doğunca görücez herhalde sezeryan mı olcaksınız?
Oznuryunus Ocakannesii yok canım normal suanlik bir aksilik olmazsa ilk başta 3200 dedi aynı hastanede 4 gün sonra 2700 dedi