Esma5825 merhaba hanımlar biraz önce muayeneden çıktım bebeğim 678 grammış doktor biraz zayıf dedi sizce de fazla mı zayıf sizin bebekleriniz bu haftada kaç gramdı 25+4 haftalığım bu arada 🤔
Gdes Esma5825 Esma5825 merhaba ben de 25+4 günlükken yani 2 gün önce muayene oldum bebeğin kilosu 766 g çıktı doktor bana da bebek zayıf dedi ama bence çok can sıkılcak bi durum yok sen beslenmene dikkat et gerisi Allah a kalmış
Gunesinannesi Esma5825 canım benimde geçen hafta 24 haftalıkken 650 gr dedi doktorum iri bi bebek olmicak ama bu güzel bısey normal doğumu zorlamaz haftasıyla uyumlu demişti , üzülmeye gerek yok bence doğduktan sonra beslenirler güzelce ☺
Ceylanyusuf Esma5825 korkma canm benim son iki ayda alırsınız ben ve kızım gibi bizde öyleydik ama yine de beslenmene dikkat et canm
Esma5825 Gdes öyle aslında acaba yememe falan mı dikkat etmedim dedim ama normal beslenmemdi maşaAllah bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gdes Ayrıca doktorun herhangi bi şey dedi mi şuna dikkat et gibi? Doktor bana erken kalkıp kahvaltı yapman lazım dedi ben genelde sabah 11 gibi fln yapıyorum doktorun dediğine göre 8 de kahvaltı yapmak lazımmış
Esma5825 Gdes hayır sağlıklı ama sadece biraz zayıf dedi ama herşey yolundaymış şeker yüklemesi yaptırdım onun için bekliyorum şimdi sonuc için girince sorayım dikkat etmem gerekn bişey var mı
Esma5825 Gunesinannesi doğru aslında bir an kendimi suçladım az mı yedim diye ama kilo da aldım bebeğe gitmemiş bana gitmiş resmen 😃
terelelli81 Esma5825 siz kaç kilo aldiniz? Yumurta, kaşar süt ürünleri tüketin. Günde yarim muz yiyin. Dengeli beslenin normale döner kilosu inşallah.
Esma5825 Zuve meyve ağırlıklı beslendim aslında yemekte güzel yiyordum ama meyve kadar değil ekmek fazla yemedim kahvaltım donanımlı değildi midem dolsun diye yiyordum doğrusu ama bundan sonra bebeğime iyi geleni yiyeceğim
Esma5825 terelelli81 yumurtadan hep tiksindim yeni yeni yiyorum ama sütü hiç sevmiyorum maden suyu içiyoruö birde şuan 5 kilo aldım
slcn Esma5825 siz kaç kilo aldınız? protein ağırlıklı beslenin et yumurta peynir muz tüketin yakın zamanda kilosunu alır
Zuve Esma5825 bende çok aşırı meyve yiyorum kahvaltıda bile meyve yemeye başladım🙂 yumurta düzenli tüketiyorum ama süt falan çok düzenli değil benimde
Gdes Esma5825 suyla da biraz alakadardır bence doktor 4 lt su iç dedi 😅 ben 3 e ulaşsam yeter bence Bu arada bende 7 kilo aldım ama baya zayıf hamile kalmıştım zaten İnşallah sağlıkla en hayırlı vakitte kucağımıza alırız bebişleri
Esma5825 Gdes ben pek zayıf değildim 67 ile kaldım 🙈 bir ara 3 lt buluyordu ama şimdi içemiyorum İnşaAllah içebiliriiz bizim için iyi olur 😊😊