1987gokce buse007 aynı şeyi bende düşündüm canım devlete gittim odaya girmem bakılması raporu almam max. 5 dk. Sürdü. Üstelik plesanta asagida yazılmış Dr baktı rapora kanama olabilir dikkat et dedi ben yıkıldım tabi 2 gün ağlamaktan bittim. Özel gittim eşimle beraber 45 dk.bakti doktor herseyini tek tek inceledi sorular sorduk cevapladi, hiçbir sıkıntım olmadığı ortaya çıktı. Renkli resmini aldık. Yani demem o ki boşver git özele gör bebeğini rahatça.
buse007 1987gokce Ben de kesin karar verdim gidicem canım, allah korusun bi problem varsa önlemini alalım şimdiden, doktor berbattı nasıl her şeyini gördü o kadar zamanda hiç anlamadım normalde daha çok bakıyolar, çok teşekkür ederim bilgin için💕
buse007 Zuhal2205 ben de çok şüphelendim canım, yazdım buraya hemen, raporu ne aralık doldurdu onu da anlamadım kopyala yapıştır yapıyolar herhalde, zaten dr öyle tripli sanki bedava oturuyo orda, başka bi yere bakıcam artık içim rahat etmiycek
1987gokce buse007 benim dünyam başıma yıkıldı kimsenin ki yıkılmasın inan 2 gün gece gündüz ağladım bebeğime bişey olucak diye kahroldum yedim bitirdim kendimi 250 lira değil 250 trilyon olsa da yine giderdim. Git özele Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın için rahat eder. 💕
SimayBabacanYataan buse007 saçmalamış o doktor tabiki kesinlikle başka doktora gidin 2 li testimde bile doktor 1 saate yakın bebeğin her yerini milim milim inceledi 🧐
buse007 SimayBabacanYataan gidicem canım özele, sıkıntı gerçekten içim rahat etmedi teşekkür ederim 🌸
HandezgeYldz Merhabalar bende 18. Haftaya gircem doktorum çektirmek istersen zamanımın yaklaştığını söyledi şuan için herşey yolunda çok şükür ikili Test sonuçlarıda iyi çıktı sizce ne yapmalıyım birde baktım fiyatlar çok yüksek 800 lira diyen oldu yardımcı olurmusunuz bana
buse007 HandezgeYldz canım bence mutlaka yaptırmalısın o taramalarda down send nöral tüp def. gibi sıkıntılara bakıyolar burda eline koluna kalbine hepsine bakılıyor, ben de bugün devlete gittim gün almıştım boşa o kadar para vermeyim bebeğime harcayım diye hiç ilgilenmedi hemen bakıp gönderdi özel araştırıyorum ihmal etme, allah korusun bi sıkıntı varsa önceden bilip ona göre bi tedavi uygulanır