Busedoruk Aysenten valla sanki ilk aydan itibaren buyudu 😊 kendi gobegimde vardi o yuzden ben pek farkedemedim suan yarim dunyayim 😊
DidemYldrm Aysenten 23-24 den sonra ayva gibi oldu şimdi yandan bakılınca belli hamile olduğum önden gene kimse anlamıyor 29+2
PasaninAnnesi Benim hafif göbüş vardı bide 20 haftada 6 7 kilo aldm suan benden önde gidiyo göbek 3 ayım dolduğundan beri göbekliyim oğluş bide top gibi göbek 🙈😊
tinymiracle Haftaya kadar kimse anlamıyordu 🙂 sonra yavaş yavaş büyümeye başladı. 28. haftadan sonra aldı başını gidiyor 😃
Aysenten Ben daha bugün 4 haftalık oldum 🙈 ama çok merak ediyorum ve bir an önce hissetmek istiyorum 😍
zehraaaaxx2 Aysenten ben cok zayif hamile kaldim 45kiloyla ic karnimda dar oldugundan hemen ilk aylar belli etti karnim birazcik suan 15+5 hamileyim azicik belli ediyor🙂
Songul88 Aysenten 25 den sonra hafif çıktı şuan 8. Ayıma girdim ama 6 aylık gibisin diyorlar. Bından sonra bakalım ne olacak
Gazel 31 haftalık 1 haftadır aniden büyüdü sanki saha önce belli olmuyordu büyük olmasada sivri bir top gibi☺