Deletedmom79 anni-8 maşallah ❤️ Nasıl beslendin öyle 😂 bende yarın gidicem tam 28 oluyorum bakalım kaç kilo olmuş 🙏
urazaslan Leylaozlgl1 her bebek bir olmuyor kuzum canını sıkma. Benim bebegim tek damardan besleniyor diğer damarı oluşmamış malesef :/
Nur3271 Leylaozlgl1 oyle dusunme canim doktorunun ne dedigi onemli 27+3 te 956 gramdi benimde onemli olan sagliklari yerinde olsun
cipiti urazaslan tek damardan beslendiği için ekstra bişey yapıyor musunuz nelere dikkat ediyorsunuz doktor nasıl yönlendirdi bilgi verebilir misiniz benimde bir damarda sorun var
Leylaozlgl1 urazaslan Allah büyük inşallah herşey yoluna girer Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insllah
anni-8 Deletedmom79 canım sabah çay içiyorum öğlen süt içiyorum meyveyle, akşam yemeklerinde yoğurt brokoli filan tüketiyorum. Uyumadan öncede süt içiyorum :)
beyza-guven Deletedmom79 canim valla meyveyi çok tuketiyorum ben muzdur findiktir bal süt mercimek ceviz bide her hafta mutlaka iki kere kemik suyu çorbası içiyorum
merveasd 28+4 1425 gramdı 🙈bende 11kilo almışım.ceviz ,muz ,kaşar peyniri ,süt bebeğe kilo aldırıyor .ama kansızlık var işte o beni mahvediyor 😔
Sedaimm Leylaozlgl1 benim de aynı 27+4te 920 gramdı karın çevresi iki hafta geri sorun yok ama ilerde takibi sıklaştırabiliriz filan dedi doktor şimdi 30 haftalığım haftaya tekrar gideceğim bakalım ne olacak