Selmaguney minicikanne inşallah tamamen geçer biran önce hepimizin de rahat rahat geçiririz hamileliğimizi
Selmaguney Brcccc evet kendim bile şaşırıyorum şuan işlerimi yaptım ağzıma bişeyler atabildim en azından çok şükür 😅
Brcccc minicikanne tiksinme bulantı tamamen salgılanan hormona bağlıymış 😅 belirtisiz hamilelik geçirenlerde kısmak istiyor aksine onlar da belirti yok diye yakınıyorlar😂
minicikanne Brcccc evet canım midesi bulanan bulanmayana özeniyor, bulanmayanlar bulananlara özeniyor 😄😅
SenaRemzi Selmaguney inşallah sizinkide geçer bian önce 💕🙏🏻çok zor biliyorum ben hiçbirşey yiyemiyordum hep istifa ediyordum su bile içsem ama ilaçla biraz olsun rahatladım şimdide geçti sayılır 😇
yusufbebekk447 Selmaguney benim 30. Haftam hala devam ediyor ama 6,7,8,9 bu haftalarda çok fenaydım.bu haftalarda olanları görmek bile beni korkutuyor.çok şükür bu aylara geldim .
Selmaguney yusufbebekk447 sorma canım bikaç gün önce çok kötüydüm aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok zor çok
Ayss1234 Selmaguney bende 12+3 ’ün 7.haftandan beri çekiyorum azalmaya başladı derken daha da çoğaldı geceleri bile istiğfar etmem için kalkıyorum su içsem onu da cikariyorim dilim damagim kurudu susuzluktan 😑
Ohaezgi Selmaguney canım benim doktorumda her ay gecek diyip ilaç yazıyodu fakat 4 bucuk ay sürdü tam 4 kilo verdim ilaçlar serumlar fayda bile etmedi maalesef😔
istanbul3434 Selmaguney az daha dayan canim gecmeyecek gibi geliyor ama donup bi bakiyorsun 30 haftalik olmussun bile😊 Allah denkliyor kaldirabilecegin kadar yuk veriyor, 2. trimesterde rahatliyorsun, 3te tekrar sıkıntılar olabiliyor ama sukur halimize dicez
Sndrsym Selmaguney benim 5. Haftam da başladı şuan 15. Haftamda yım ve hala ilaç kullanarak ayakta duruyorum günlerce yemek yemediğimi biliyorum sudan bile tiksinmiştim ama sabır evladımız için dayanmak zorundayız ❤️
Selmaguney Sndrsym evet evladımız için dayanıcaz mecbur sabır gösteripte inşallah geçer biran önce ❤️
Oykuaygun Selmaguney az daha dayan sen de bol bol yiyeceksin 😆😆 ben 1 günde 2 kilo aldım düşün artık 😆😆
Selmaguney happypregnant29 yaa benim doktorum 10 güne geçer dedi 2 aylığa girince dedi ama pek inanasım gelmiyo açıkçası