isimsiz123 12 haftalık ikizlere hanileyim bugün tartıldım inanılmaz bir şekilde bir ayda 6 kilo aldığımı gördüm ve bu imkansız . Aşırı yemek yemiyorum gün içerisinde 3 ana belki 1 ara ögün . Bir anda kilo artışı yaşayan var mı
Aryam-15-15 isimsiz123 suyun fazla olblirmi cnm bende ikizlerede birden cok yemedim halde kilo atmsti suyum fazladi erken dogum oldu dogumdan sonra ayni kiloma donmstum suyms hep senun suyn nasl cnm baktrdmi hic
baby3_ isimsiz123 belki gebelik şekerine bağlı da olabilir açlık tokluk da baktırın bende 29 haftalığım 6 kilo aldık
isimsiz123 Cuma günü gidceğim bilmiyorum . Su fazlalığı şekerden mi oluyor yanlış bilmiyorsam . Düşürebiliyor muyuz bunu
Aryam-15-15 isimsiz123 canim 21 haftda amacim seni korktumak flnda degil malsef cok kucuk olduklari icin yâşmadilar herkesnki ayni durum olcak die bi durum yok ama ginde sen bi doktra gorun
Ozlem1998 Doktorunuzla görüşün isterseniz bende ikizlere gebeyim 34 haftalığım hatta hamile kaldığımdan beri toplam 3 kilo aldım 🤷♀️ Siz 12 hafta da daha fazla almışsınız