Aslanannesiayse Bugün 16 haftalık olduk ve inşallah bebişin cinsiyetini öğrenicem ben başından beri kız hissediyorum ama hayırlısı bakalım 🤗
19231923 Aslanannesiayse bende kız hissediyordum erkek çıktı 🤣 bence onlar his değilde bizim isteklerimiz 😂
058elf Aslanannesiayse bnde baştan beri kız hissediyordm hatta eşime sorduğumda o da kızımız olacak öyle hissediyorum demişti 🤗 bizim nazlı civciv 20. haftada kendini gösterdi kızımız olacak inşallah 🐣
Kadze Aslanannesiayse ay bize de haber ver heyecan yaptım inşallah sağlıkla sihatle gönlünden geçeni yaşatsın rabbim
Aslanannesiayse Heyecanımı paylaşan herkese çok teşekkürler ben Bi oğlumu kaybettim 😢ve Rabbim şuan bana Bi erkek bebek daha nasip edecek inşallah ama hiç beklemiyordum şuan ben şok 😳 Çok uyuyanın kızı olurmuş filan yalan oldu Çin takvimi de kıZ demişti 😬
Sermec27 Aslanannesiayse ben de oğlumu kaybettim 10 ay önce bana da Çin takvimi erkek diyordu erkekte hissediyordum dün doktorum 12+6 haftalıkken kesin değil ama kızı andırıyor 4 hafta sonra belli olur dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Aslanannesiayse Sermec27 başın sağolsun canım ben hala şoktayım bundada erkek olacağını hiç düşünmemiştim belkide gideni hatırlatır daha çok üzülürüm diye kız olsun istiyordum ve öylede hissettim ama hayırlısı neyse o olsun inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim
Deletedmom79 Aslanannesiayse bende ilk hamileliğimi öğrendim kız dedim eşime de kız doğmuştu ama ben resmen inatlaştım hayır kız ben biliyorum diye çevreden sen öyle istediğin için sana öyle geliyor falan diyorlardı ama dinlemedim hiç 12. Haftamdayken kıyafet bile almıştım düşün sonra cinsiyetini öğrendik kızımız olcak Allah’ın izniyle 😍
Sermec27 Aslanannesiayse ben oğlumu göremediğim için oğluma benzeyen bir oğlum olsun cok istedim daha su an belli değil tam anlamıyla ama rabbim ne nasip ettiyse hayırlı olan odur vardır rabbimin bir bildiği 🤲
Aslanannesiayse Sermec27 görmemen iyi olmuş canım çünkü ben oğlumun küvözdeki o halini hiçmi hiç unutamıyorum 😔
Sermec27 Aslanannesiayse cok isterdim en azından bir resmi olsaydı nasip yapacak bir şey yok hersey Allahtan 🤲
Aslanannesiayse Sermec27 bende de resmî yok çekmeyi akıl edememişim ama psikolojik olarak iyi birşey değil zaten bence
Sermec27 Aslanannesiayse bilmiyorum vardır her serde bir hayr rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah 🤲