Aysima23 Kızlar hastanedeyim dua edin bebeğimin suyu bitmiş ama farkında değilmişim sabah biraz damla gördüm hemen hastaneye geldik bebegim suan 37+4 deyim ama.bebegim iyi çok. Şükür dualarınızi bekliyorum normalde sezeryan günü almıştık 01.01.2021 e ama kuzum erken gelmeyi secti
demir_dilek Aysima23 Bende 35+3 teyim.sabah 5 te suyum geldi ve yatişım yapıldı. 1 saate sezeryana alinacagim
KbrNr26 demir_dilek amin inşaAllah çok sevindim 🙂 Rabbim hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin inşaAllah 🙏
Aysima23 prensssannesiii hiç ağrım sızım yoktu bir damla su vardı sadece akıntı dan farklıydı geldim suyum azalmış sezeryan oldum ben iyiyim çok şükür ama bebegim kuveste solunum sıkıntısı var.
demir_dilek prensssannesiii hiç birşeyin yoktu , gece yattım uyudum, sabah 5 te yatağım göl gibi oldu, suyum geldi birden.
demir_dilek Aysima23 Oğlum Yenidoğan servisinde, bir anne nasıl olabilir ki, oksijen vermeyi kesmişler, mama veriyorlarmış, beslenme sıkıntısı var. Sütüm de gelmiyor henüz. Ne yapicami şaşırdım. Kendi acim gözümde yok.
Aysima23 demir_dilek benimde aynı şekilde 3 gün sütüm gelmedi oğlum suan yoğun bakımda solunum sıkıntısı geçti şimdide kanında enfeksiyon var daha bebeğime dokunamadm .. Süt de artık vermiyorlar damardan besleniyor ben lactamil aldim humana rezene aldım suan sütüm geliyor sakliyorum buzlukta
hulya_1919 demir_dilek canim bebeğin kısa zamanda toparlar Eminim haftası çok iyi Allah kavuştursun ins sütün gelmesi icin hoşaf komposto ic stres yapma ki sütün kesilmesin biliyorum zor ama bebeğin icin yapma