gulsahgul26 Arkadaşlar 8. Haftanın içindeyim inanılmaz bel ağrım var doktorum hareketler verdi ama beni rahatlatmıyor işe gitmek durumundaym bide benim gibi gebeliğin başında bu ağrıları yaşayan var mı ne iyi gelir ne yapılmalı önerisi olan?
Denizin gulsahgul26 canım aynısı bendede var kalça altım bacaklarımdada ağrı var , hamilelik belirtimde sadece göğüs ucu hassasıyeyım var miğdem falan bulanmıyor, bende 7+5 im 8 haftalığım
Haticeyuce31 gulsahgul26 ben bi çözümünü bulamadım valla 🤷♀️ oğlumda bel ağrısı dışında hic bir belirti yaşamadım ve doguma kadar çekmiştim bu o kadar uzun sürmez insallah ama emin değilim 12+3haftligim bundada deli gibi bel agrim var spor wgri kesici masaj ilik duş bi ise yaramadi gün içindeki hareketlerine dikkt etmeye çalışıyorum belki engellerim diye 🤷♀️
gulsahgul26 Evet geçen belden başladı kalçama doğru indi normal deniliyor ama işte de çalışıyorum çok zorluyor beni napsam bi türlü bilemedim tüm gebeliği boyunca böyle geçirenlerde varmış
Denizin gulsahgul26 valla canım ben gece bile çalısıyorum sen düşün , bolbol dinlenöeye çalış zorlama kendını
gulsahgul26 Haticeyuce31 evet bu dediklerine dikkat ediyorum bende ama bakalım inşallah hafifler çözümler bulursanız yazın lütfen ben bundan epey muzdaribim🤦🏼♀️