mervebilal09 kızlar ben 35+3 haftalık hamileyim ve 1 haftadir bebeğim çok az hareket ediyor sadece dönüyor tekmeleri oradan oraya gezinmeleri yok bir sorunmu var acaba aranızda böyle bir sey yaşayan varmı lütfen yardımcı olun
tbmn mervebilal09 Bir doktora görünmenizi tavsiye ederim geçen haftalara bende yaşadım acile gittim korktum ama ben hiç hareketlerini hissetmedim o yüzden gittim hareketlerini mutlaka sayın gün içinde
3506 mervebilal09 34.haftadan itibaren yeri daraldığı için hareketleri yavaşlar diyor doktorlar ama çok fazla bir bilgim de yok, size doktorun açıklamasını bırakıyorum, çoğunlukla önemli bir durum olmuyormuş🤲🏻🧿🤲🏻🧿
deniiizz mervebilal09 ben birkaç haftadır hareket azlığı sorunu yaşıyorum. Bebeğin suyu azalmış o yüzden. Mutlaka doktora gidin,bu haftalarda hareket takibi önemli. Ama ufakta olsa hareket ediyorsa telaşlanmayın yeri daraldığı için de hareketleri azalmış olabilir.
mervebilal09 gittim doktora bi sorun olmadığını söyledi ama sürekli sırtı dönük pozisyonda duruyor fazla inceleyemiyor doktorda 🥺