Handeekar Gögüsümün altında hissediyorum bilediğiniz titreme gibi oluyor dokunduğumda duruyor ve sonra yine devam ediyor başına böyle bise gelen varmı 35 haftalık hamileyim
esengl_ Handeekar benim bebekte titriyor 😁 normal herhalde bunlar sormayı da unuttum doktora 35 haftalığım
Melikeakkc Handeekar benimde arada öyle oluyor normal mi bilemiyorum uzun süre sürmedi yani saniyeliktir
Handeekar Betyit Hıçkırığını bende anlıyorum anlasılmıcak gibi degil zatn 🙂 Titremede baya belli oluyor yani titrememi baska biseymi onuda bilmiyorum da
idilduru Handeekar evet sol göğüs altımda oluyor hep. Öyle hıçkırık, tekme gibi sürekli tekrarlanmıyor bende merak ettim siz böyle yazınca bebeğin hareketleri diye düşünüyordum ciddiye almıyordum ama Cumartesi doktoruma soracağım
Melodyy idilduru sorunca bizi de bilgilendirirmisiniz bu titreme gibi yarim saat önce bana da oldu bian dedim titreşim moduna girdik galiba korktum burda okuyunca rahatladım herkeste varmış titreme 😂
idilduru Anne karnında bebeğin titremesi diye Googleda arattım kızlar daha önce de bunu merak edenler olmuş 😂https://soru.doktorsitesi.com/bebegin-anne-karninda-titremesi/2060128
idilduru Handeekar evet canım kendini strese sokma kötü bişey değilmiş 🙏🏻 Zaten muayene de doktor söylerdi eğer aksi bi durum görseydi sıkma canını bunun için