Yaagmurr Ozgmmtl canımm hayırlısı olsun inşallah ama yerinde olsam korkmazdım sonucunu düşünürdüm sağ salim kucağına alıp çıkarsın inşallah ❤️
Gamzecinar141119 Ozgmmtl yaa çok güzel ya Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bende çok heycanlıyım ya bi an önce gelsin istiyorum zaman 🙏❤️
Ozgmmtl Yaagmurr kendimi ona odaklamaya calısıyorım cnm. Onu düşününce toz pembe geliyor hersey ama kahrolası panik atak mahvediyo beni 🙄
Yaagmurr Ozgmmtl sizde haklısınız güzel haberlerinizi bekliyorum o zaman inşallah müsait olduğunuzda yazarsınız ☺️🐣
HaticeeA50 Allahım kolaylıkla kucağına versin inşallah acısız sızısız geçsin doğumun yardımcın olsun rabbimm sağlıkla gelsin🤲🏻🤲🏻
Fazis Bol bol duanızı edin içinizi ferahlatın ve yavrunuzu kucağınıza almayı düşünün sadece her şey istediğiniz gibi olsun inşallah Rabbim yardım eder hiç merak etmeyin 🌸🙏🏽
Acemianne27 Ozgmmtl 3 gün oldu sezeryan olalı bende son dakika sezeryana alındım ama emin ol hiç korkulacak birsey yok sezeryan hakkında hiç bir bilgim olmadan girdim meleğini kucağına alınca hersey bitiyor 🥰
sennur26 Ozgmmtl Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 Ay bende heyecanlandım zaman geçmiyo sanki 🙈😍
neslihann87 Ozgmmtl sadece herşey bittikten sonra bebeğini kucağına alıp kokladığını düşün canım korkma zaten spinal çok iyi uyuşma geçene kadar ağrı kalmıyo allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah