hrykksl Fatmalina aslında bende üstüne düşmemiştim ama birileri söyleyince kafama takıldı sizede sorim dedim. Benim 28+3 günlük
Fatmalina hrykksl hmmm sormak lazım aslında çünkü normal doğum taraftarı bir doktorun etkisi çok farklı olur zanmımca
Gamzek2 AnneNesli benim sağlık sigortam olduğu için ücret ödemiyorum ama 200 lira demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bende yüzyıla gidicektim ilk burak bey varmıs iyi diyorlar da hastanenın yorumları kötü
hrykksl Fatmalina Aynen benim kontrolüm 11 Ocakta gidince konuşmak istiyorum bakalım anlaşabilecek miyiz😁
Fatmalina hrykksl yaaa sizin benden erkenmiş benim 16 ocakta bilgi edinirseniz beni de bilgilendirir misiniz
Hanifeee_ ugur_asaf Merhaba bende Oğuz beye randevu almak istiyorum.Muayane ücreti ne kadar bilgi verebilirmisin.
Nsadi Dga 19+5 deyiz.ilk devlete gidiyordum daha sonra Hüseyin bey e gitmeye karar verdim.2 seferdir gidiyorum.Siz peki kaç haftalıksiniz ne zamandır gidiyorsunuz
Erci Senanurspc liste vermedi ama uzun uzun anlattı her gidişimde sana iyi gelicek şeyleri anlatiyo ilacini bile ona gore ayarliyo
Tugcebkr53 Habibeee bende yeşim hanıma gidiyorum normal dogum 2200 sezeryan 2800 ama yılbasından sonra tekrar bilgi alcam